Lerwick - Aberdeen færger

Kort

Bestil tilbud

  • 7 krydsninger ugentligt
    12 hr

Lerwick til Aberdeen færger forbinder Shetlandsøerne og Skotland med NorthLink.

Nedenfor finder du de billigste færger mellem Lerwick og Aberdeen. Book din færge med AFerry og vi hjælper dig med at finde de billigste priser så din ferie begynder når du går om bord! Se fartplanen samt tilbud forneden og brug sogemaskinen til venste for at booke din rejse. Vælg blot passagerer og datoer, for at få en pris.

Tilbud

Lerwick til Aberdeen - Sådan booker du

Sammenlign priserne for alle Lerwick til Aberdeen rederier ved hjælp af ovenstående prissammenligningssystem med priser og tilgængelighed i real-tid.


Om Lerwick

Lerwick havn ligger i den nordlige havn, omkring to kilometer fra byens centrum. Lerwick er hovedstaden i Shetland, og det centrerer hele sin aktivitet omkring sin travle havn, især om sommeren. Navnet Lerwick kommer fra oldnordisk og betyder "bugten Mud".


Om Aberdeen

Havnen i Aberdeen byder hvert år over 3 millioner rejsende velkommen og forbinder Storbritannien med Shetlandsøerne og Orkneyøerne.

Aberdeen er Skotlands tredje største by og ligger cirka 190 km nordøst for Edinburgh, på Dee og Don's breder. Aberdeen er også vært for Aberdeen International Youth Festival, en af Skotlands største internationale kulturbegivenheder, som hvert år trækker talentfulde unge mennesker fra hele verden til Aberdeen for at optræde.

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!