Leros færge

Kort

Coronavirus færge-rådgivning

Bemærk, at de givne oplysninger er korrekte efter vores bedste viden, på det tidspunkt, vi har modtaget de samme oplysninger fra færgeoperatørerne. Situationen ændrer sig hurtigt, og vi vil forsøge at holde webstedet opdateret, så snart vi modtager opdateringer fra færgeselskaberne.

Leros Ruter

Tilbud

Bestil en færge til Leros med AFerry. Du kan bruge Leros til at tage færger omkring De Dodekanesiske øer og også til Grækenland. Indenlandske tjenester i De Dodekanesiske øer er tilgængelige fra Leros til Kos, Lipsi, Patmos og Rhodes mens færger væk fra De Dodekanesiske øer sejle til Piraeus og Syros.

Leros Færgeselskaber

Færger til og fra Leros drives af Blue Star Ferries og Dodekanisos Seaways. Fordi 2 færgeselskaber opererer ind og ud af Leros, kan sammenligning være meget nyttig for at hjælpe dig med at finde den bedste pris til det bedste tidspunkt for dig. Når du leder efter en færge til Leros, vil vi altid vise en række gange, bare hvis det er billigere tidligere eller senere end den tid du vælger.

Leros færger med Blue Star Ferries og Dodekanisos Seaways er kendt for deres komfort og hoje serviceniveauer, og du vil fole, at din ferie er begyndt det ojeblik du træder om bord. At rejse til Leros bliver nemt og problemfrit. Start med at lave din reservation i dag, det er hurtigt og nemt.

  • Leros færgehavn
  • Leros færgehavn
  • Leros færgehavn

Om Leros

Nogle steder, der er værd at se i Leros, er den byzantinske borg Platanos, de arkæologiske og historiske museer, neoklassiske palæer og Den Britiske Kirgs Kirkegård fra slaget i 1943.

Leros tilbyder en rolig atmosfære for dem, der ønsker at undgå jag og nyde en fredelig ferie.

Leros er kendetegnet ved attraktive små landsbyer med karakteristisk stil af arkitektur og 60 km smuk kystlinje med smukke sandstrande.

Selvom Leros er et roligere sted i form af turisme, er der masser af valgmuligheder med hensyn til indkvartering, feriesteder, taverner og barer i landsbyerne på Leros.

Leros havn ligger på Dodekaneserne øen Leros i den sydøstlige del af Det Ægæiske Hav. Leros har et areal på 74 kvadratkilometer og har været brugt som en flådebase af tyskerne og italienerne før den er blevet åbnet for turister for nylig. Leros er stadig en uspoleret ø ideel for afslappet ro ferie.

Leros faciliteter

Der er grundlæggende faciliteter i Leros havn, med flere faciliteter et par minutter væk fra havnen.

Leros - Rutekort

se kort

Havneadresser

Blue Star Ferries

Leros Port, Lakki, Leros, Dodecanese, Greece

Blue Star Ferries

Leros Port, Lakki, Leros, Dodecanese, Greece

Dodekanisos Seaways

Leros Port, Lakki, Leros, Dodecanese, Greece

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!