Lembongan Færger

Kort

Coronavirus færge-rådgivning

Bemærk, at de givne oplysninger er korrekte efter vores bedste viden, på det tidspunkt, vi har modtaget de samme oplysninger fra færgeoperatørerne. Situationen ændrer sig hurtigt, og vi vil forsøge at holde webstedet opdateret, så snart vi modtager opdateringer fra færgeselskaberne.

Lembongan Ruter

Tilbud

Bestil en færge til Lembongan med AFerry. Indenlandske tjenester i Indonesien er tilgængelige fra Lembongan til Gili Air og Gili Trawangan.

Lembongan Færgeselskaber

Færger til og fra Lembongan drives af BlueWater Express. Når du leder efter en færge til Lembongan, vil vi altid vise en række gange, bare hvis det er billigere tidligere eller senere end den tid du vælger.

Lembongan færger med BlueWater Express er kendt for deres komfort og hoje serviceniveauer, og du vil fole, at din ferie er begyndt det ojeblik du træder om bord. At rejse til Lembongan bliver nemt og problemfrit. Start med at lave din reservation i dag, det er hurtigt og nemt.

  • Lembongan Ferries
  • Lembongan Ferries
  • Lembongan Ferries

Om Lembongan

Lembongan er en af 3 Nusa Penida-oerne, der ligger mellem Bali og Lombok i Indonesien. De fleste turister kommer her for at blive i resorts i Mushroom Bay. Folk nyder her hvide sandstrande krystalvand inviterer til snorkling eller dykning. Masser af windsurfere vil sætte pris på gode bolger her også.

Lembongan - Rutekort

se kort

Havneadresser

Bali Ferry (Liva Group HK Limited)

Jungut Batu Bay, Nusa Lembongan., , Indonesia

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!