Le Havre færge

Kort

Bestil tilbud

Le Havre Ruter

Bestil en færge til Le Havre med AFerry. Færger til Le Havre, i Frankri, er tilgængelige fra England og Irland. Du kan tage en færge til Le Havre fra Portsmouth.

Le Havre Færgeselskaber

Færger til og fra Le Havre drives af Brittany Ferries. Når du leder efter en færge til Le Havre, vil vi altid vise en række gange, bare hvis det er billigere tidligere eller senere end den tid du vælger. Vi viser også resultater for lignende porte som Caen og Dieppe for at hjælpe dig med at finde de bedste tider og priser, der passer til dine planer.

Le Havre færger med Brittany Ferries er kendt for deres komfort og hoje serviceniveauer, og du vil fole, at din ferie er begyndt det ojeblik du træder om bord. At rejse til Le Havre bliver nemt og problemfrit. Start med at lave din reservation i dag, det er hurtigt og nemt.

Tilbud

  • Le Havre færgehavn
  • Le Havre færgehavn
  • Le Havre færgehavn

Om Le Havre

Le Havre ligger ved mundingen af floden Seinen med Paris kun 200 km væk, hvilket gør Le Havre den nærmeste havn til Paris. Le Havre i sig selv er et dejligt sted at besøge med sin sightseeing og shopping. En stor del af shopping er i form af gademarkeder og indkøbscentre. Quartier Grand Centre er det største indkøbscenter, med et overdækket marked og gå gader. Quartier St Francois er nær havnen og har et daglig fiskemarked samt charmerende barer og restauranter. Le Havre kan nu også prale af Frankrigs største skate park, som er ideel for familier og børn.

Le Havre havn er den første havn ved indgangen til Den Engelske Kanal, og ligger i den største by i hjertet af Normandiet, med en befolkning på 196.000. Havre de Grace blev grundlagt i 1517 af kong Francois (første), på grund af tilsiltning op af Honfleur og Harfleur havne i bugten af Seinen.

Le Havre faciliteter

Den største Le Havre passagerterminal er forbeholdt LD Lines, og kaldes "Citadelle", der tilbyder en komplet vifte af tjenester og faciliteter, herunder butikker, lounges, toiletter, check-in pulte samt langtidsparkering faciliteter.

Le Havre retninger

Fra Paris, tag motorvej A13 (90 km), tag derefter afkørslen mod E46/E402 (Le Havre / Caen) og flet sammen med A13 (32 km), tag afkørslen på A131 mod Le Havre / Fecamp (15 km). Lav et lille højresving ved E05 (følg skiltene mod Le Havre), drej til højre ad N15 og begynde at følge skiltene til Le Havre færgehavnen.

Le Havre er kun 95 km fra Caen. Tag motorvej A13 og derefter A29, følg skiltene til Le Havre og Le Havre havn.

Fra Dieppe, kør af Avenue de Breaute/N27 50 km, og derefter tag afkørslen på A29 mod Le Havre/Caen og fortsæt 65 km, tag derefter A131/E05 mod Le Havre, fortsæt på N282, kør derefter ad N15, som vil guide dig til byens centrum, hvor du vil finde skilte til havnen.

Havnen ligger kun 20 minutters gang til centrum, du skal blot følge Pointe de Floride (vandresti på kajen).

Der er en bus, der kører mellem havnen og Le Havre centrum. Bussens aflevere/afhente punkter er placeret i hjertet af Le Havre foran St. Michel Church, af Coty indkøbscenter. Sporg om bord for yderligere detaljer.

Le Havre havn er kun 5 minutters kørsel til byen, 8 minutters kørsel til stranden og busstoppestedet, eller til banegården. Der er taxi service til rådighed på havnen, som koster omkring 8 euro, til centrum af byen.

Le Havre - Rutekort

se kort

Havneadresser

Brittany Ferries

Terminal de la Citadelle, 76600,Le Havre, France

DFDS

Terminal de la citadelle, Quai Auguste Brostrom, 76600 Le Havre, France

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!