LD Lines

LD Lines
Kort

Coronavirus færge-rådgivning

Bemærk, at de givne oplysninger er korrekte efter vores bedste viden, på det tidspunkt, vi har modtaget de samme oplysninger fra færgeoperatørerne. Situationen ændrer sig hurtigt, og vi vil forsøge at holde webstedet opdateret, så snart vi modtager opdateringer fra færgeselskaberne.

Med AFerry.dk kan du booke LD Lines færger til Le Havre, Dieppe, St Nazaire (Nantes), Gijon, Ostend, Newhaven, Portsmouth og Ramsgate. Lige meget hvilken rute du vælger, kan du være sikker p å at færgen vil være moderne og veludstyret! AFerry.dk har altid billigste LD Lines billetter og viser altid alle de seneste tilbud.

Oversigt

Check-in Information

Check-in er mindst 90 minutter før afgang for alle passagerer.

Ruter:
Korteste krydsning:

Mest populære rute:

Tilbud

LD Lines Ruter

  • Book færger til Frankrig, Spanien og Belgien
  • Book færger til Frankrig, Spanien og Belgien

  Ændringer

  Siden September 2010 sejler LD Lines ikke længere mellem Dover og Boulogne.

  LD Lines sejler nu Gijon-St Nazaire ruten, tilligere drevet af GLD Atlantique.


  Ombord LD Lines

  LD Lines sejler med moderne færger, der altid er up to date med de seneste teknologier. Ombord deres færger finder du normalt barer og restauranter samt en business louges med trådløs internet. Derudover har mange færger også legeområder for børn, videospil og muligheden for at leje dvd'er, hvis du tager en kahyt. Du kan vælge at tilbringe din rejse i en privat kahyt eller i et lavpris tilbagelænet sæde.

  Tag dit kæledyr med

  Du kan tage dit kæledyr med på LD Lines færger med AFerry.dk. Du vælger antal kæledyr på samme side, som hvor du vælger antal passagerer.

  Kæledyr skal blive i køretøjet under hele overfarten. Hvis du rejser som fodpassager skal du medbringe et bur til dit kæledyr. Der må ikke medbringes mere end fem dyr pr. person.

  Bemærk, at der er regler for, at rejse med kæledyr. Hvis du planlægger at tage din hund med på ferie, skal du altid kontakte din dyrlæge i god tid. Dyrlægen vil tjekke hundens vaccinationer og bestemmelserne for rejse med dyr i det eller de lande, hvor du skal holde ferie.

  Seneste tilbud via email

  Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!