Las Palmas de Gran Canaria færge

Kort

Coronavirus færge-rådgivning

Bemærk, at de givne oplysninger er korrekte efter vores bedste viden, på det tidspunkt, vi har modtaget de samme oplysninger fra færgeoperatørerne. Situationen ændrer sig hurtigt, og vi vil forsøge at holde webstedet opdateret, så snart vi modtager opdateringer fra færgeselskaberne.

Las Palmas de Gran Canaria Ruter

Tilbud

Bestil en færge til Las Palmas de Gran Canaria med AFerry. Du kan bruge Las Palmas de Gran Canaria til at tage færger omkring De Kanariske Oer og også til Spanien. Indenlandske tjenester i De Kanariske Oer er tilgængelige fra Las Palmas de Gran Canaria til Morro Jable, Puerto Rosario og Santa Cruz de la Palma mens færger væk fra De Kanariske Oer sejle til Arrecife, Cadiz, Huelva og Santa Cruz de Tenerife.

Las Palmas de Gran Canaria Færgeselskaber

Færger til og fra Las Palmas de Gran Canaria drives af Fred Olsen, Naviera Armas og Trasmediterranea. Fordi 3 færgeselskaber opererer ind og ud af Las Palmas de Gran Canaria, kan sammenligning være meget nyttig for at hjælpe dig med at finde den bedste pris til det bedste tidspunkt for dig. Når du leder efter en færge til Las Palmas de Gran Canaria, vil vi altid vise en række gange, bare hvis det er billigere tidligere eller senere end den tid du vælger. Vi viser også resultater for lignende porte som Agaete for at hjælpe dig med at finde de bedste tider og priser, der passer til dine planer.

Las Palmas de Gran Canaria færger med Fred Olsen, Naviera Armas og Trasmediterranea er kendt for deres komfort og hoje serviceniveauer, og du vil fole, at din ferie er begyndt det ojeblik du træder om bord. At rejse til Las Palmas de Gran Canaria bliver nemt og problemfrit. Start med at lave din reservation i dag, det er hurtigt og nemt.

  • Las Palmas de Gran Canaria færgehavn
  • Las Palmas de Gran Canaria færgehavn
  • Las Palmas de Gran Canaria færgehavn

Om Las Palmas de Gran Canaria

Las Palmas de Gran Canaria er en meget kosmopolitisk by. Der er populære strande i nærheden og en travl havn. Der er en by festival i juni, som fejrer grundlæggelsen af ​​Las Palmas de Gran Canaria. Karneval i Las Palmas de Gran Canaria er en af de mest typiske og berømte fester i byen.

Las Palmas de Gran Canaria er en spansk by, Gran Canarias hovedstaden, som er en af de Kanariske øer.

Las Palmas de Gran Canaria faciliteter

Las Palmas de Gran Canaria havn tilbyder en lang række faciliteter.

Las Palmas de Gran Canaria retninger

Byen er forbundet med tre motorveje, herunder GC1 til syd, GC2 til vest og GC3 mod syd. Fra Las Palmas de Gran Canaria havn kan du sejle til Arrecife, Cádiz, Santa Cruz de Tenerife og Puerto Rosario

Las Palmas de Gran Canaria - Rutekort

se kort

Havneadresser

Naviera Armas

Plaza Mr. Jolly, s/n, C.P. 35008, Canary Islands

Trasmediterranea

Plaza Mr. Jolly, s/n, C.P. 35008, Canary Islands

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!