Larvik - Hirtshals færger

 • Larvik - Hirtshals færger
  Larvik - Hirtshals færger

Larvik Hirtshals Færger - Priser fra 2 250 DKK

 • Color Line driver færgerovergange på ruten Larvik - Hirtshals
  1 krydsninger dagligt
  3 hr 45 min.
  Søg

Larvik til Hirtshals færger forbinder Norge og Danmark med Color Line. Udover at sammenligne priser og tider for Larvik til Hirtshals, viser vi også resultater for 5 andre ruter for at hjælpe dig med at komme fra Norge til Danmark til det bedste tidspunkt, til den bedste pris:

 • Bergen til Hirtshals
 • Kristiansand til Hirtshals
 • Langesund til Hirtshals
 • Oslo til Frederikshavn
 • Stavanger til Hirtshals

De gennemsnitlige priskunder, der for nylig blev fundet for Larvik til Hirtshals, er 2 250 DKK.

Nedenfor finder du de billigste færger mellem Larvik og Hirtshals. Book din færge med AFerry og vi hjælper dig med at finde de billigste priser så din ferie begynder når du går om bord! Se fartplanen samt tilbud forneden og brug sogemaskinen til venste for at booke din rejse. Vælg blot passagerer og datoer, for at få en pris.

Larvik til Hirtshals - Sådan booker du

Sammenlign priserne for alle Larvik til Hirtshals rederier ved hjælp af ovenstående prissammenligningssystem med priser og tilgængelighed i real-tid.


Om Larvik

Med sine 123 kilometer attraktive og smukke kystlinje, undlader Larvik aldrig at overgå dine forventninger. Larvik distriktet er også rigt på kulturhistorie. Du vil finde mange attraktioner, der viser rødderne af amtet helt tilbage til oldtiden, og tidspunktet for jernværk industri og søfart.

Larvik er også berømt for sine naturlige kilder med mineralvand. Molen, Norges største strand er en stor attraktion nær Larvik.


Om Hirtshals

Steder at se, mens du er i Hirtshals omfatter Nordsøen Oceanarium, et af de største akvarier i Europa med en samling af 70 forskellige arter samt det 35 meter høje Hirtshals Fyr, bygget i 1860.

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!

Alternative Ruter