Larvik - Hirtshals færger

Kort

Coronavirus færge-rådgivning

Bemærk, at de givne oplysninger er korrekte efter vores bedste viden, på det tidspunkt, vi har modtaget de samme oplysninger fra færgeoperatørerne. Situationen ændrer sig hurtigt, og vi vil forsøge at holde webstedet opdateret, så snart vi modtager opdateringer fra færgeselskaberne.

  • 1 krydsninger dagligt
    3 hr 45 min.
    Få Pris

Alternative Ruter

Tilbud

Billige Larvik til Hirtshals priser

For de næste 7 dage

Baseret på bookinger, der rejser i denne uge med bil.

Larvik til Hirtshals - Sådan booker du

Sammenlign priserne for alle Larvik til Hirtshals rederier ved hjælp af ovenstående prissammenligningssystem med priser og tilgængelighed i real-tid.


Om Larvik

Med sine 123 kilometer attraktive og smukke kystlinje, undlader Larvik aldrig at overgå dine forventninger. Larvik distriktet er også rigt på kulturhistorie. Du vil finde mange attraktioner, der viser rødderne af amtet helt tilbage til oldtiden, og tidspunktet for jernværk industri og søfart.

Larvik er også berømt for sine naturlige kilder med mineralvand. Molen, Norges største strand er en stor attraktion nær Larvik.


Om Hirtshals

Steder at se, mens du er i Hirtshals omfatter Nordsøen Oceanarium, et af de største akvarier i Europa med en samling af 70 forskellige arter samt det 35 meter høje Hirtshals Fyr, bygget i 1860.

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!