Larvik færge

Kort

Bestil tilbud

Coronavirus færge-rådgivning

Bemærk, at de givne oplysninger er korrekte efter vores bedste viden, på det tidspunkt, vi har modtaget de samme oplysninger fra færgeoperatørerne. Situationen ændrer sig hurtigt, og vi vil forsøge at holde webstedet opdateret, så snart vi modtager opdateringer fra færgeselskaberne.

Larvik Ruter

Bestil en færge til Larvik med AFerry. Færger til Larvik, i Norge, er tilgængelige fra Danmark. Du kan tage en færge til Larvik fra Hirtshals.

Larvik Færgeselskaber

Færger til og fra Larvik drives af Color Line. Når du leder efter en færge til Larvik, vil vi altid vise en række gange, bare hvis det er billigere tidligere eller senere end den tid du vælger. Vi viser også resultater for lignende porte som Bergen, Kristiansand og Langesund for at hjælpe dig med at finde de bedste tider og priser, der passer til dine planer.

Larvik færger med Color Line er kendt for deres komfort og hoje serviceniveauer, og du vil fole, at din ferie er begyndt det ojeblik du træder om bord. At rejse til Larvik bliver nemt og problemfrit. Start med at lave din reservation i dag, det er hurtigt og nemt.

Seneste priser

Rute Pris Prisinfo
Hirtshals - Larvik
(Color Line)
DKK764
  • Booked: Wednesday, August 5, 2020
  • Rejs: Saturday, August 22, 2020 (enkelt)
  • Personbil + 2

Tilbud

  • Larvik færgehavn
  • Larvik færgehavn
  • Larvik færgehavn

Om Larvik

Med sine 123 kilometer attraktive og smukke kystlinje, undlader Larvik aldrig at overgå dine forventninger. Larvik distriktet er også rigt på kulturhistorie. Du vil finde mange attraktioner, der viser rødderne af amtet helt tilbage til oldtiden, og tidspunktet for jernværk industri og søfart.

Larvik er også berømt for sine naturlige kilder med mineralvand. Molen, Norges største strand er en stor attraktion nær Larvik.

Larvik havn ligger på den sydøstlige kyst af Norge, cirka 100km fra den norske hovedstad Oslo. Larvik havn er et vigtigt knudepunkt for vej-og søtransport. Larvik har et fantastisk og varieret landskab. Fra Larvik, kan du finde færger, som sejler til Hirtshals i Danmark.

Larvik faciliteter

Der er et begrænset antal parkeringspladser. De kan ikke reserveres på forhånd og parkering er for på ansvar. De fleste parkeringspladser er gratis, og køretøjer kan parkeres i op til 24 timer.

Larvik retninger

Tag E18 fra Kristiansand til Arendal via Stathelle og følg skiltene til Larvik. Hvis du rejser fra Oslo, tag E18 mod Drammen via Holmestrand og følg skiltene til Larvik. Der er også regelmæssige togforbindelser fra Oslo.

Larvik - Rutekort

se kort

Havneadresser

Color Line

Ferjeterminalen, 3255, Norway

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!