Larne færge

Kort

Coronavirus færge-rådgivning

Bemærk, at de givne oplysninger er korrekte efter vores bedste viden, på det tidspunkt, vi har modtaget de samme oplysninger fra færgeoperatørerne. Situationen ændrer sig hurtigt, og vi vil forsøge at holde webstedet opdateret, så snart vi modtager opdateringer fra færgeselskaberne.

Larne Ruter

Tilbud

Bestil en færge til Larne med AFerry. Færger til Larne, i Nordirland, er tilgængelige fra Skotland. Du kan tage en færge til Larne fra Cairnryan.

Larne Færgeselskaber

Færger til og fra Larne drives af P&O Ferries. Når du leder efter en færge til Larne, vil vi altid vise en række gange, bare hvis det er billigere tidligere eller senere end den tid du vælger. Vi viser også resultater for lignende porte som Belfast for at hjælpe dig med at finde de bedste tider og priser, der passer til dine planer.

Larne færger med P&O Ferries er kendt for deres komfort og hoje serviceniveauer, og du vil fole, at din ferie er begyndt det ojeblik du træder om bord. At rejse til Larne bliver nemt og problemfrit. Start med at lave din reservation i dag, det er hurtigt og nemt.

  • Larne færgehavn
  • Larne færgehavn
  • Larne færgehavn

Om Larne

Larne er både det mest moderne og mest antikke sted. Navnet på byen menes at stamme fra en prins kaldet Lathar, søn af en gammel irsk konge, som blev tildelt landet af sin far. Området kom til at hedde Lathar-na, hvilket betyder, Lathars Land, og dette blev forkortet til Larne.

Larne er en travl by, der tilbyder en bred vifte af butikker og flere gode parker og rekreative faciliteter. I Larne kan du nyde en lang række udendørs aktiviteter, herunder golf, cykling og fugleture. Carnfunnock Country Park har kombineret attraktioner og underholdning med sin pragtfulde natur.

Det kulturelle centrum i Larne's Borough er Carnegie Library, som består af Larne Museum, John Clifford Gallery, Larne Art Club, Larne Drama Circle og Larne & District Historical Society. I Larne Kommune er der mange byer og landsbyer, som er værd at besøge såsom Ballycarry, Cairncastle og Glynn.

Larne er den ideelle base, hvorfra du kan udforske det smukke landskab i County Antrim og den berømte Causeway Coastal Rute. Den berømte Antrim Coast vej med sine 58km af spektakulære kalksten kyst starter faktisk fra Larne.

Larne faciliteter

Larne havn tilbyder fremragende faciliteter for både passagerer og fragtkunder.

Der er en café, med en behagelig sofagruppe, hvor, der tilbydes friske, varme og kolde retter. Butikken har aviser samt konfekture og gaveartikler, og der er en hævemaskine er lige uden for terminalbygningen. Der er parkeringspladser til at afsætte eller afhente gående passagerer. Anvend Parkeringer 1, her er de første 10 minutter gratis, og koster 60 pence per time eller delvis timer op til 8 timer. Du kan parkere for en dag til en pris på £6. Havnen er beskyttet af 24-timers sikkerhed og overvågningskameraer. Biludlejning service er også tilgængeligt.

For handicappede passagerer er der parkeringspladser tæt ved terminalbygningen, handicap toilet og kørestole er til rådighed, hvis du har brug for hjælp, er ethvert medlem af personalet uddannet og vil med glæde for at hjælpe.

Larne retninger

Translink tilbyder bus-og togtrafikken fra havnen i Larne til forskellige destinationer.

Havnen i Larne er ca en 25 minutters kørsel nord for Belfast. Tag M2 motorvejen nord. Efter ca 2 kilometer, vil du passere under to fly-overs, som er en overhead udveksling. Følg motorvejen for yderligere en kilomet, og du vil bemærke, at det ser ud til at vejen deles op i tre.

Til din venstre er et skarpt venstre sving til Greencastle, lige frem er de to baner af M2, der rent faktisk henvender sig til venstre, før det stiger op ad bakke, og de ​​to baner til højre bliver til M3. Følg kysten i Belfast Lough.

Følg motorvejen op ad bakken, omkring 5 km, og efter det niveau, vil du se en slip vej til venstre, som vil tage dig til Larne via A8 (M). Forlad M2 på dette punkt, hvor du nærmer dig en rundkørsel. Tage den næste afkørsel fra rundkørslen og kør op ad bakke og derefter ned til endnu en rundkørsel.

Kør ligeud i denne rundkørsel og følg vejen indtil du kommer til Larne. Når du kommer til Larne følg skiltene mod færgehavnen.

Larne - Rutekort

se kort

Havneadresser

P&O Ferries

Larne Harbour, Larne, Co. Antrim, BT40 1AW, Northern Ireland

Isle of Man Steam Packet

Larne Harbour, Larne, Co. Antrim, BT40 1AW, Northern Ireland

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!