Larne - Cairnryan færger

Kort

Bestil tilbud

Tilbud

Coronavirus færge-rådgivning

Bemærk, at de givne oplysninger er korrekte efter vores bedste viden, på det tidspunkt, vi har modtaget de samme oplysninger fra færgeoperatørerne. Situationen ændrer sig hurtigt, og vi vil forsøge at holde webstedet opdateret, så snart vi modtager opdateringer fra færgeselskaberne.

  • 6 krydsninger dagligt
    2 hr
    Få Pris

Alternative Ruter

Billige Larne til Cairnryan priser

For de næste 7 dage

Baseret på bookinger, der rejser i denne uge med bil.

Larne til Cairnryan - Sådan booker du

Sammenlign priserne for alle Larne til Cairnryan rederier ved hjælp af ovenstående prissammenligningssystem med priser og tilgængelighed i real-tid.


Om Larne

Larne er både det mest moderne og mest antikke sted. Navnet på byen menes at stamme fra en prins kaldet Lathar, søn af en gammel irsk konge, som blev tildelt landet af sin far. Området kom til at hedde Lathar-na, hvilket betyder, Lathars Land, og dette blev forkortet til Larne.

Larne er en travl by, der tilbyder en bred vifte af butikker og flere gode parker og rekreative faciliteter. I Larne kan du nyde en lang række udendørs aktiviteter, herunder golf, cykling og fugleture. Carnfunnock Country Park har kombineret attraktioner og underholdning med sin pragtfulde natur.

Det kulturelle centrum i Larne's Borough er Carnegie Library, som består af Larne Museum, John Clifford Gallery, Larne Art Club, Larne Drama Circle og Larne & District Historical Society. I Larne Kommune er der mange byer og landsbyer, som er værd at besøge såsom Ballycarry, Cairncastle og Glynn.


Om Cairnryan

Cairnryan havn har været af afgørende betydning inden for maritim historie. Af søvejen er du tættere til Nordirland end Stranraer, hvilket førte til bygningen af P & O Ferries i en roll-on roll-off terminal her i 1970'erne, som tilbyder en kortere færgeoverfart til Larne færge havn.

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!