Larne - Cairnryan færger

Kort

Bestil tilbud

  • 6 krydsninger dagligt
    2 hr

Alternative Ruter

Larne til Cairnryan færger forbinder Nordirland og Skotland med P&O Ferries. Udover at sammenligne priser og tider for Larne til Cairnryan, viser vi også resultater for Belfast til Cairnryan og Belfast til Liverpool Birkenhead for at hjælpe dig med at komme fra Nordirland til Skotland til det bedste tidspunkt, til den bedste pris.

Nedenfor finder du de billigste færger mellem Larne og Cairnryan. Book din færge med AFerry og vi hjælper dig med at finde de billigste priser så din ferie begynder når du går om bord! Se fartplanen samt tilbud forneden og brug sogemaskinen til venste for at booke din rejse. Vælg blot passagerer og datoer, for at få en pris.

Tilbud

Larne til Cairnryan - Sådan booker du

Sammenlign priserne for alle Larne til Cairnryan rederier ved hjælp af ovenstående prissammenligningssystem med priser og tilgængelighed i real-tid.


Om Larne

Larne er både det mest moderne og mest antikke sted. Navnet på byen menes at stamme fra en prins kaldet Lathar, søn af en gammel irsk konge, som blev tildelt landet af sin far. Området kom til at hedde Lathar-na, hvilket betyder, Lathars Land, og dette blev forkortet til Larne.

Larne er en travl by, der tilbyder en bred vifte af butikker og flere gode parker og rekreative faciliteter. I Larne kan du nyde en lang række udendørs aktiviteter, herunder golf, cykling og fugleture. Carnfunnock Country Park har kombineret attraktioner og underholdning med sin pragtfulde natur.

Det kulturelle centrum i Larne's Borough er Carnegie Library, som består af Larne Museum, John Clifford Gallery, Larne Art Club, Larne Drama Circle og Larne & District Historical Society. I Larne Kommune er der mange byer og landsbyer, som er værd at besøge såsom Ballycarry, Cairncastle og Glynn.


Om Cairnryan

Cairnryan havn har været af afgørende betydning inden for maritim historie. Af søvejen er du tættere til Nordirland end Stranraer, hvilket førte til bygningen af P & O Ferries i en roll-on roll-off terminal her i 1970'erne, som tilbyder en kortere færgeoverfart til Larne færge havn.

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!