Lanzarote Færge

Kort

Coronavirus færge-rådgivning

Bemærk, at de givne oplysninger er korrekte efter vores bedste viden, på det tidspunkt, vi har modtaget de samme oplysninger fra færgeoperatørerne. Situationen ændrer sig hurtigt, og vi vil forsøge at holde webstedet opdateret, så snart vi modtager opdateringer fra færgeselskaberne.

Færgeruter til Lanzarote

Tilbud

Bestil en færge til Lanzarote med AFerry. AFerry har altid billige priser på Lanzarote færger, så du kan slappe af og vide, at du har en god handel. Lanzarote færger opererer fra 3 færgehavne - Arrecife, Orzola og Playa Blanca. Du kan bestille en færge til Lanzarote fra 3 regioner / lande - De Kanariske Oer, Spanien og Tenerife. Der er 6 færgeruter til Lanzarote, inklusive Cadiz til Arrecife, Corralejo til Playa Blanca, Huelva til Arrecife, La Graciosa til Orzola og Santa Cruz de Teneriffe til Arrecife.

Lanzarote Færgeselskaber

Færger til Lanzarote drives af 4 Færgeselskaber - Fred Olsen, Lineas Maritimas Romero, Naviera Armas og Trasmediterranea. Fordi der er 4 færgerfirmaer og 6 færgeruter, kan sammenligning af priser og tidspunkter være meget nyttigt for at hjælpe dig med at få den bedste pris til det bedste tidspunkt, der passer til dine planer. Virksomheder som Fred Olsen, Naviera Armas og Lineas Maritimas Romero tilbyder uovertrufne tjenester, og du vil fole at du er på ferie, det ojeblik du går ombord. At rejse til Lanzarote bliver nemt og problemfrit. Start med at lave din reservation i dag, det er hurtigt og nemt.

Seneste priser

Rute Pris Prisinfo
Las Palmas - Arrecife
(Trasmediterranea)
DKK503
  • Booked: Thursday, October 22, 2020
  • Rejs: Saturday, October 24, 2020 (enkelt)
  • 2 Voksne (Foot passenger)

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!