Langnas færge

 • Sammenlign tider og priser for Langnas

  Find de bedste priser på AFerry

 • Bliv medlem af millioner af tilfredse kunder

  Bliv medlem af millioner af tilfredse kunder

Langnas Færge - Priser fra 812 DKK

Bestil en færge til Langnas med AFerry. Færger til Langnas, i Åland, er tilgængelige fra Finland. Du kan tage en færge til Langnas fra Naantali, Stockholm og Turku.

Langnas Færgeselskaber

Færger til og fra Langnas drives af Finnlines, Tallink Silja og Viking Line. Fordi 3 færgeselskaber opererer ind og ud af Langnas, kan sammenligning være meget nyttig for at hjælpe dig med at finde den bedste pris til det bedste tidspunkt for dig. Når du leder efter en færge til Langnas, vil vi altid vise en række gange, bare hvis det er billigere tidligere eller senere end den tid du vælger. Vi viser også resultater for lignende porte som Kapellskar, Mariehamn og Stockholm for at hjælpe dig med at finde de bedste tider og priser, der passer til dine planer.

Langnas færger med Finnlines, Tallink Silja og Viking Line er kendt for deres komfort og hoje serviceniveauer, og du vil fole, at din ferie er begyndt det ojeblik du træder om bord. At rejse til Langnas bliver nemt og problemfrit. Start med at lave din reservation i dag, det er hurtigt og nemt.

Langnas Ruter

 • Kapellskar til Langnas / Langnas til Kapellskar
  1 krydsninger dagligt
  3 hr 35 min.
  Søg
 • 1 krydsninger dagligt
  4 hr 55 min.
  Søg
 • Stockholm til Langnas / Langnas til Stockholm
  2 krydsninger dagligt
  5 hr 25 min.
  Søg
 • Turku til Langnas / Langnas til Turku
  1 krydsninger dagligt
  4 hr 25 min.
  Søg
 • Stockholm til Langnas / Langnas til Stockholm
  6 krydsninger ugentligt
  7 hr 15 min.
  Søg
 • Turku til Langnas / Langnas til Turku
  6 krydsninger ugentligt
  5 hr 10 min.
  Søg

Om Langnas

Langnas er en lille havn i Lumparland, en af de mindste kommuner på Åland. Lumparland er et smukt lille amt med frodige grønne enge, marker skiftevis med skove, bakker, bugter og smukke strande.

Et sted, man skal se mens, man er i Langnas, er den ældste trækirke af Lumparland, og nyde udsigten fra det højeste bjerg, ved navn Lumpokasen.

Lumparland er forbundet med flere af de andre Åland kommuner, Sverige og det finske fastland ved hjælp af Langnas havn.

Langnas havn ligger i Lumparland kommune i Åland. Langnas er kun 29km sydøst for Ålands hovedstad Mariehamn. Langnas havn tilhører den autonome autoritet Åland og blev bygget til at rumme flere forbindelser til det finske fastland og Sverige.

Langnas faciliteter

Langnas havn blev bygget til en pris på omkring 5 millioner euro. Fra Langnas havn sejles ruter til Stockholm og Turku i løbet af natten og er udstyret med egnede faciliteter. Taxaer skal bestilles på forhånd, med Viking Line.

Langnas retninger

Fra Mariehamn, kør mod nord til Neptunigatan og drej til venstre ad Västra Utfarten, ved rundkørslen tag den første udkorsel ad Sjukhusvägen, tag derefter anden afkørsel ad vej 3 og følg skiltene til færgeterminalen.

Langnas - Rutekort

se kort

Havneadresser

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!