Langesund færge

Kort

Coronavirus færge-rådgivning

Bemærk, at de givne oplysninger er korrekte efter vores bedste viden, på det tidspunkt, vi har modtaget de samme oplysninger fra færgeoperatørerne. Situationen ændrer sig hurtigt, og vi vil forsøge at holde webstedet opdateret, så snart vi modtager opdateringer fra færgeselskaberne.

Langesund Ruter

Tilbud

Bestil en færge til Langesund med AFerry. Færger til Langesund, i Norge, er tilgængelige fra Danmark. Du kan tage en færge til Langesund fra Hirtshals.

Langesund Færgeselskaber

Færger til og fra Langesund drives af Fjord Line. Når du leder efter en færge til Langesund, vil vi altid vise en række gange, bare hvis det er billigere tidligere eller senere end den tid du vælger. Vi viser også resultater for lignende porte som Bergen, Kristiansand og Larvik for at hjælpe dig med at finde de bedste tider og priser, der passer til dine planer.

Langesund færger med Fjord Line er kendt for deres komfort og hoje serviceniveauer, og du vil fole, at din ferie er begyndt det ojeblik du træder om bord. At rejse til Langesund bliver nemt og problemfrit. Start med at lave din reservation i dag, det er hurtigt og nemt.

  • Langesund færgehavn
  • Langesund færgehavn
  • Langesund færgehavn

Om Langeslund

Byen Langeslund, i det sydlige Norge plejede at være en af de vigtigste færgebyer i i landet. Nu er det en af de mest berømte sommer byer i Norge på grund af det gode vejr og den smukke natur. Byen er også kendt for Wrightegaarden, en bygning, der er vært udendørs koncerter hver weekend hele sommeren.

Langesund - Rutekort

se kort

Havneadresser

Fjord Line

Langesund Port, Langesund, End of Route 352, Norway

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!