LangelandsFærgen

Kort

Bestil tilbud

Med AFerry.dk kan du booke LangelandsFærgen færger fra Spodsbjerg til Tårs og omvendt. AFerry.dk har altid billige LangelandsFærgen billetter og viser altid de seneste tilbud. Nedenfor kan du se alle de seneste priser og afgange.

Oversigt

Check-in Information

Check-in lukker 15 minutter før den planlagte afgangstid.

Ruter:
Korteste krydsning:

Mest populære rute:

Tilbud

  • Book færger mellem Langeland og Lolland
  • Book færger mellem Langeland og Lolland

Ombord LangelandsFærgen

LangelandsFærgen har to skibe som sejler mellem Spodsbjerg og Tårs, M/V Frigg Sydfyen og M/V Odin Sydfyen. På grund af den korte sejltid, er der kun de basale faciliteter. Der er behagelige siddepladser og personale, som bestræber sig på at give dig den bedst mulige tur.

Tag dit kæledyr med

Du kan tage dit kæledyr med på LangelandsFærgen færger med AFerry.dk. Du vælger antal kæledyr på samme side, som hvor du vælger antal passagerer.

LangelandsFærgen sørger for indkvarteringen for kæledyr ombord på skibet og anbefalder, at du medbringer et behageligt og absorberende tæppe, dit kæledyr kan ligge på.

Bemærk, at der er regler for, at rejse med kæledyr. Hvis du planlægger at tage din hund med på ferie, skal du altid kontakte din dyrlæge i god tid. Dyrlægen vil tjekke hundens vaccinationer og bestemmelserne for rejse med dyr i det eller de lande, hvor du skal holde ferie.

video

Langelandstrafikken YouTube video

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!