LangelandsFærgen

Langelandstrafikken
Kort

Bestil tilbud

Coronavirus færge-rådgivning

Bemærk, at de givne oplysninger er korrekte efter vores bedste viden, på det tidspunkt, vi har modtaget de samme oplysninger fra færgeoperatørerne. Situationen ændrer sig hurtigt, og vi vil forsøge at holde webstedet opdateret, så snart vi modtager opdateringer fra færgeselskaberne.

Med AFerry.dk kan du booke LangelandsFærgen færger fra Spodsbjerg til Tårs og omvendt. AFerry.dk har altid billige LangelandsFærgen billetter og viser altid de seneste tilbud. Nedenfor kan du se alle de seneste priser og afgange.

Oversigt

Check-in Information

Check-in lukker 15 minutter før den planlagte afgangstid.

Ruter:
Korteste krydsning:

Mest populære rute:

Langelandstrafikken Ruter

  Tilbud

  • Book færger mellem Langeland og Lolland
  • Book færger mellem Langeland og Lolland

  Ombord LangelandsFærgen

  LangelandsFærgen har to skibe som sejler mellem Spodsbjerg og Tårs, M/V Frigg Sydfyen og M/V Odin Sydfyen. På grund af den korte sejltid, er der kun de basale faciliteter. Der er behagelige siddepladser og personale, som bestræber sig på at give dig den bedst mulige tur.

  Tag dit kæledyr med

  Du kan tage dit kæledyr med på LangelandsFærgen færger med AFerry.dk. Du vælger antal kæledyr på samme side, som hvor du vælger antal passagerer.

  LangelandsFærgen sørger for indkvarteringen for kæledyr ombord på skibet og anbefalder, at du medbringer et behageligt og absorberende tæppe, dit kæledyr kan ligge på.

  Bemærk, at der er regler for, at rejse med kæledyr. Hvis du planlægger at tage din hund med på ferie, skal du altid kontakte din dyrlæge i god tid. Dyrlægen vil tjekke hundens vaccinationer og bestemmelserne for rejse med dyr i det eller de lande, hvor du skal holde ferie.

  video

  Langelandstrafikken YouTube video

  Seneste tilbud via email

  Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!