LANE Lines

LANE Lines
Kort

Coronavirus færge-rådgivning

Bemærk, at de givne oplysninger er korrekte efter vores bedste viden, på det tidspunkt, vi har modtaget de samme oplysninger fra færgeoperatørerne. Situationen ændrer sig hurtigt, og vi vil forsøge at holde webstedet opdateret, så snart vi modtager opdateringer fra færgeselskaberne.

Med AFerry.dk kan du booke LANE Lines færger til græske øer som Santorini, Anafi, Antikythira, Folegandros, Gytheion, Ios, Kalamata, Kythira, Milos, Piraeus og mange andre spændende destinationer! LANE Lines er et etableret græsk færgeselskab og på deres færger finder du en lang række faciliteter. AFerry.dk har altid billige LANE Lines billetter og viser altid de seneste tilbud. Nedenfor kan du se alle LANE Line ruter, de seneste priser og afgange.

Oversigt

Ruter:
Korteste krydsning:

Mest populære rute:

Tilbud

LANE Lines Ruter

  • Book færger til de græske øer
  • Book færger til de græske øer

  Ombord LANE Lines

  Ombord på LANE Lines færger finder du en lang række faciliteter. Der er både behagelige sæder og kahytter, du kan finde restauranter, barer en café, fjernsyn, video og en butik. LANE Lines har to moderne og air-conditioned skibe, Ierapetra L og Vitsentzos Kornaros. Begge skibe har plads til over 1000 passagerer. Vitsentzos Kornaros har plads til op til 280 biler og har 375 senge, mens Ierapetra L har 400 senge og har plads til up til 400 biler. Begge skibe er cruise færger, hvilket vil sige de er en blanding af cruise skibe og traditionelle færger.

  Seneste tilbud via email

  Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!