Lampedusa Færger

Kort

Coronavirus færge-rådgivning

Bemærk, at de givne oplysninger er korrekte efter vores bedste viden, på det tidspunkt, vi har modtaget de samme oplysninger fra færgeoperatørerne. Situationen ændrer sig hurtigt, og vi vil forsøge at holde webstedet opdateret, så snart vi modtager opdateringer fra færgeselskaberne.

Tilbud

Bestil en færge til Lampedusa med AFerry. Indenlandske tjenester i Italien er tilgængelige fra Lampedusa til Porto Empedocle.

Lampedusa Færgeselskaber

Færger til og fra Lampedusa drives af Liberty Lines. Når du leder efter en færge til Lampedusa, vil vi altid vise en række gange, bare hvis det er billigere tidligere eller senere end den tid du vælger.

Lampedusa færger med Liberty Lines er kendt for deres komfort og hoje serviceniveauer, og du vil fole, at din ferie er begyndt det ojeblik du træder om bord. At rejse til Lampedusa bliver nemt og problemfrit. Start med at lave din reservation i dag, det er hurtigt og nemt.

  • Lampedusa Ferries
  • Lampedusa Ferries
  • Lampedusa Ferries

Om Lampedusa

Lampedusa er den storste o af de italienske Pelagieoer i Middelhavet mellem Tunesien og Sicilien. Lampedusa har omkring 6.000 indbyggere. De vigtigste industrier er fiskeri, landbrug og turisme.

Lampedusa - Rutekort

se kort

Havneadresser

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!