La Graciosa Færger

Kort

Coronavirus færge-rådgivning

Bemærk, at de givne oplysninger er korrekte efter vores bedste viden, på det tidspunkt, vi har modtaget de samme oplysninger fra færgeoperatørerne. Situationen ændrer sig hurtigt, og vi vil forsøge at holde webstedet opdateret, så snart vi modtager opdateringer fra færgeselskaberne.

La Graciosa Ruter

Tilbud

Bestil en færge til La Graciosa med AFerry. Færger til La Graciosa, i De Kanariske Oer, er tilgængelige fra Lanzarote. Du kan tage en færge til La Graciosa fra Orzola.

La Graciosa Færgeselskaber

Færger til og fra La Graciosa drives af Lineas Maritimas Romero. Når du leder efter en færge til La Graciosa, vil vi altid vise en række gange, bare hvis det er billigere tidligere eller senere end den tid du vælger.

La Graciosa færger med Lineas Maritimas Romero er kendt for deres komfort og hoje serviceniveauer, og du vil fole, at din ferie er begyndt det ojeblik du træder om bord. At rejse til La Graciosa bliver nemt og problemfrit. Start med at lave din reservation i dag, det er hurtigt og nemt.

  • La Graciosa Ferries
  • La Graciosa Ferries
  • La Graciosa Ferries

Om La Graciosa

La Graciosa er en lille vulkansk o kun 1,2 km nord for Lanzarote (Canary Island).

La Graciosa har kun 600 indbyggere. Drej lige fra færgehavnen finder du masser af små bugter. Hvis du er heldig og ikke besoger i hojsæsonen, kan du ofte finde en tom bugt perfekt til at have en hurtig dukkert i! Den hojest karakteriserede strand er imidlertid Playa de las Conchas. Det er ofte ode om morgenen, og hvis du ankommer for solnedgang eller solopgang, vil du finde nogle fantastiske udsigt over de omkringliggende oer.

La Graciosa - Rutekort

se kort

Havneadresser

Lineas Maritimas Romero

Av Virgen del Mar, 35540, Corralejo

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!