la gomera Færge

Kort

Coronavirus færge-rådgivning

Bemærk, at de givne oplysninger er korrekte efter vores bedste viden, på det tidspunkt, vi har modtaget de samme oplysninger fra færgeoperatørerne. Situationen ændrer sig hurtigt, og vi vil forsøge at holde webstedet opdateret, så snart vi modtager opdateringer fra færgeselskaberne.

Færgeruter til la gomera

Tilbud

Book en færge til la gomera, eller endda inden for la gomera, med AFerry. AFerry har altid billige priser på la gomera færger, så du kan slappe af og vide, at du har en god handel. la gomera færger opererer fra 2 færgehavne - Playa Santiago og San Sebastian de La Gomera. Du kan bestille en færge til la gomera fra 2 regioner / lande - De Kanariske Oer og Tenerife. Der er 3 færgeruter til la gomera - Los Christianos til San Sebastian de La Gomera, Santa Vruz de la Palma til San Sebastian de La Gomera og Valle Gran Rey til San Sebastian de La Gomera. Der er også 2 færgeruter inden for la gomera - Playa Santiago til San Sebastian de La Gomera og San Sebastian de La Gomera til Playa Santiago.

la gomera Færgeselskaber

Færger til og i la gomera drives af 2 Færgeselskaber - Fred Olsen og Naviera Armas. Fordi der er 2 færgerfirmaer og 5 færgeruter, kan sammenligning af priser og tidspunkter være meget nyttigt for at hjælpe dig med at få den bedste pris til det bedste tidspunkt, der passer til dine planer. Virksomheder som Fred Olsen og Naviera Armas tilbyder uovertrufne tjenester, og du vil fole at du er på ferie, det ojeblik du går ombord. At rejse til eller i la gomera bliver nemt og problemfrit. Start med at lave din reservation i dag, det er hurtigt og nemt.

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!