Kythnos færge

Kort

Coronavirus færge-rådgivning

Bemærk, at de givne oplysninger er korrekte efter vores bedste viden, på det tidspunkt, vi har modtaget de samme oplysninger fra færgeoperatørerne. Situationen ændrer sig hurtigt, og vi vil forsøge at holde webstedet opdateret, så snart vi modtager opdateringer fra færgeselskaberne.

Kythnos Ruter

 • Folegandros til Kythnos / Kythnos til Folegandros
  0 krydsninger dagligt
  6 hr 25 min.
 • Kea til Kythnos / Kythnos til Kea
  2 krydsninger ugentligt
  1 hr 20 min.
 • Kimolos til Kythnos / Kythnos til Kimolos
  0 krydsninger dagligt
  5 hr
 • Lavrio til Kythnos / Kythnos til Lavrio
  2 krydsninger ugentligt
  2 hr 35 min.
 • Los til Kythnos / Kythnos til Los
  0 krydsninger dagligt
  7 hr 50 min.
 • Milos til Kythnos / Kythnos til Milos
  0 krydsninger dagligt
  3 hr 50 min.
 • Santorini til Kythnos / Kythnos til Santorini
  0 krydsninger dagligt
  9 hr 25 min.
 • Serifos til Kythnos / Kythnos til Serifos
  0 krydsninger dagligt
  1 hr 20 min.
 • Sifnos til Kythnos / Kythnos til Sifnos
  0 krydsninger dagligt
  2 hr 15 min.
 • Sikinos til Kythnos / Kythnos til Sikinos
  0 krydsninger dagligt
  7 hr 15 min.
 • Syros til Kythnos / Kythnos til Syros
  2 krydsninger ugentligt
  2 hr 25 min.

Tilbud

Bestil en færge til Kythnos med AFerry. Du kan bruge Kythnos til at tage færger omkring De Kykladiske oer og også til Grækenland. Indenlandske tjenester i De Kykladiske oer er tilgængelige fra Kythnos til Serifos og Sifnos mens færger væk fra De Kykladiske oer sejle til Lavrio og Piraeus.

Kythnos Færgeselskaber

Færger til og fra Kythnos drives af Hellenic Seaways og Zante Ferries. Fordi 2 færgeselskaber opererer ind og ud af Kythnos, kan sammenligning være meget nyttig for at hjælpe dig med at finde den bedste pris til det bedste tidspunkt for dig. Når du leder efter en færge til Kythnos, vil vi altid vise en række gange, bare hvis det er billigere tidligere eller senere end den tid du vælger.

Kythnos færger med Hellenic Seaways og Zante Ferries er kendt for deres komfort og hoje serviceniveauer, og du vil fole, at din ferie er begyndt det ojeblik du træder om bord. At rejse til Kythnos bliver nemt og problemfrit. Start med at lave din reservation i dag, det er hurtigt og nemt.

 • Kythnos færgehavn
 • Kythnos færgehavn
 • Kythnos færgehavn

Om Kythnos

Kythnos havn ligger på den græske ø i den vestlige del af Kykladerne. Kythnos har et areal på 100 kvadratkilometer med to betydende landsbyer Messaria og Driopis. Kythnos har et varieret landskab med stenet terræn og kilometer af sandstrande.

De smukke landsbyer i Kythnos er meget forskellige fra hinanden med hensyn til arkitektur og landskabelig skønhed og er værd at udforske. Der er omkring 70 strande i Kythnos men de fleste af dem er utilgængelige på grund af terrænet. Kolona med bølgernes skvulpen på begge sider, Episkopi og Apokroussi er de mest populære strande på Kythnos.

Der er mange lokale værtshuse og cafeer omkring havnen og i landsbyerne, der leverer traditionel græsk mad.

Kythnos er en fantastisk græsk ø ferie. De lokale er meget venlige og atmosfæren er meget afslappet, så den passer perfekt til en afslappet ferie.

Loutra resort i Kythnos er berømt for sine varme svovlholdige spa-farvande, kendt for sine helbredende kræfter. Nogle af de andre interessante steder, som er et besøg værd i Kythnos er kirken Trinity i øens hovedstad Chora og Driopis landsbyen med snoede gader og rolige og behagelige atmosfære.

Kythnos faciliteter

Kythnos har også fremragende indkvartering faciliteter med en fantastisk udsigt fra hvor som helst. Du kan også shoppe i de små butikker på øen, som sælger håndmalet læder, træ og keramik varer.

Kythnos - Rutekort

se kort

Havneadresser

Hellenic Seaways

Limani Kythnoy, 84006, Greece

Zante Ferries

Limani Kythnoy, 84006, Greece

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!