Kithira færge

Kort

Coronavirus færge-rådgivning

Bemærk, at de givne oplysninger er korrekte efter vores bedste viden, på det tidspunkt, vi har modtaget de samme oplysninger fra færgeoperatørerne. Situationen ændrer sig hurtigt, og vi vil forsøge at holde webstedet opdateret, så snart vi modtager opdateringer fra færgeselskaberne.

Tilbud

Kithira er en græsk ø i Peloponesian Havet og en del af de Ioniske øer. Det er en isoleret ø ved foden af ​​Peloponnes, og kun omkring 285 kvadratkilometer. I den græske mytologi betragtes Kithira som fødestedet for Afrodite, gudinden for skønhed og Eros, der blev siges at have kommet fra havet her.

  • Kithira færgehavn
  • Kithira færgehavn
  • Kithira færgehavn

Om Kithira

Naturen, har udstyret Kithira med steder af utrolig naturlig skønhed og autenticitet. Det barske terræn med stejle klipper, dybe bugter og smukke øde strande er resultatet af de fremherskende vinde fra de omgivende havområder.

Steder af interesse er den venetianske borg, som dominerer den msmukke hovedstad på øen Chora, den grafiske kystbyen Avlemonas med sine åer og befæstede byzantinske by i Paleochora, grundlagt i det 11. århundrede.

Kythira (Corfu) - Rutekort

se kort

Havneadresser

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!