Kyllini færge

Kort

Coronavirus færge-rådgivning

Bemærk, at de givne oplysninger er korrekte efter vores bedste viden, på det tidspunkt, vi har modtaget de samme oplysninger fra færgeoperatørerne. Situationen ændrer sig hurtigt, og vi vil forsøge at holde webstedet opdateret, så snart vi modtager opdateringer fra færgeselskaberne.

Kyllini Ruter

Tilbud

Bestil en færge til Kyllini med AFerry. Færger til Kyllini, i Grækenland, er tilgængelige fra De Ioniske oer. Du kan tage en færge til Kyllini fra Kefalonia/Poros og Zante.

Kyllini Færgeselskaber

Færger til og fra Kyllini drives af Kefalonian Lines og Levante Ferries. Fordi 2 færgeselskaber opererer ind og ud af Kyllini, kan sammenligning være meget nyttig for at hjælpe dig med at finde den bedste pris til det bedste tidspunkt for dig. Når du leder efter en færge til Kyllini, vil vi altid vise en række gange, bare hvis det er billigere tidligere eller senere end den tid du vælger.

Kyllini færger med Kefalonian Lines og Levante Ferries er kendt for deres komfort og hoje serviceniveauer, og du vil fole, at din ferie er begyndt det ojeblik du træder om bord. At rejse til Kyllini bliver nemt og problemfrit. Start med at lave din reservation i dag, det er hurtigt og nemt.

  • Kyllini færgehavn
  • Kyllini færgehavn
  • Kyllini færgehavn

Om Killini

Killini færgehavn ligger på den sydvestlige kyst af Grækenland i Det Ioniske Hav. Grundlagt på den Ioniske kyst, har Kyllini masser af hoteller og villaer, med udsigt til havet. Du kan bestille alle færger fra Kyllini med AFerry.dk

Om Killini

Kyllini er porten til det græske fastland for Zakynthos og Cefalonia, men det er en destination for sig selv, med masser at lave for både turister og lokale. Den, engang så lille havn, er blevet udviklet i de senere år, og blevet en stor og flittige sammenhæng mellem de Ioniske øer og det græske fastland.

Kyllini har 11 kilometer af hvide sandstrande, og traditionelle græske bakker af oliventræer. Det klare vand i Det Ioniske Hav hjælper til at gøre en dag på stranden, en perfekt dag til solbadning og svømning.

Uanset om du ønsker at slappe af på stranden, prøve de lokalt dyrkede frugter og grøntsager eller nyde en afslappende svømmetur i det klare vand, du kan gøre det hele og mere i Kyllini.

Kyllini - Rutekort

se kort

Havneadresser

Kefalonian Lines

Kyllini Ferry Terminal, Kastro, Killini 27068, Greece

Levante Ferries

Kyllini Ferry Terminal, Kastro, Killini 27068, Greece

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!