Kusadasi Færger

Kort

Coronavirus færge-rådgivning

Bemærk, at de givne oplysninger er korrekte efter vores bedste viden, på det tidspunkt, vi har modtaget de samme oplysninger fra færgeoperatørerne. Situationen ændrer sig hurtigt, og vi vil forsøge at holde webstedet opdateret, så snart vi modtager opdateringer fra færgeselskaberne.

Tilbud

Bestil en færge til Kusadasi med AFerry. Færger til Kusadasi, i Tyrkiet, er tilgængelige fra Grækenland og Nordost-ægæiske Oer. Du kan tage en færge til Kusadasi fra Pythagorio og Vathy.

Kusadasi Færgeselskaber

Færger til og fra Kusadasi drives af Meander Travel. Når du leder efter en færge til Kusadasi, vil vi altid vise en række gange, bare hvis det er billigere tidligere eller senere end den tid du vælger.

Kusadasi færger med Meander Travel er kendt for deres komfort og hoje serviceniveauer, og du vil fole, at din ferie er begyndt det ojeblik du træder om bord. At rejse til Kusadasi bliver nemt og problemfrit. Start med at lave din reservation i dag, det er hurtigt og nemt.

  • Kusadasi Ferries
  • Kusadasi Ferries
  • Kusadasi Ferries

Om Kusadasi

Kusadasi er et populært turiststed på Tyrkiets Egeiske Kyst. Tusindvis af besogende fra hele verden kommer til Kusadasi for de solrige strande, næsten året rundt solskin, krystalklart vand og rig historie.

I lobet af dagen har Kusadasi en afslappende atmosfære, hvor du kan sole dig og afkole i Det Ægæiske Havs rene vand, udforske ruiner tilbage fra den græske og romerske epoker og prove det lokale kokken i en af de mange restauranter.

Om natten forvandler Kusadasi med et pulserende natteliv. Der er en overflod af barer og klubber, herunder et par irske pubber!

Kusadasi - Rutekort

se kort

Havneadresser

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!