Kristiansand - Hirtshals færger

 • Kristiansand - Hirtshals færger
  Kristiansand - Hirtshals færger

Kristiansand Hirtshals Færger - Priser fra 1 870 DKK

 • Color Line driver færgerovergange på ruten Kristiansand - Hirtshals
  1 krydsninger dagligt
  3 hr 15 min.
  Søg
 • 1 krydsninger dagligt
  2 hr 15 min.
  Søg

Kristiansand til Hirtshals færger forbinder Norge og Danmark med Color Line og Fjord Line. Udover at sammenligne priser og tider for Kristiansand til Hirtshals, viser vi også resultater for 5 andre ruter for at hjælpe dig med at komme fra Norge til Danmark til det bedste tidspunkt, til den bedste pris:

 • Bergen til Hirtshals
 • Langesund til Hirtshals
 • Larvik til Hirtshals
 • Oslo til Frederikshavn
 • Stavanger til Hirtshals

De gennemsnitlige priskunder, der for nylig blev fundet for Kristiansand til Hirtshals, er 1 870 DKK fra Fjord Line.

Nedenfor finder du de billigste færger mellem Kristiansand og Hirtshals. Book din færge med AFerry og vi hjælper dig med at finde de billigste priser så din ferie begynder når du går om bord! Se fartplanen samt tilbud forneden og brug sogemaskinen til venste for at booke din rejse. Vælg blot passagerer og datoer, for at få en pris.

Kristiansand til Hirtshals - Sådan booker du

Sammenlign priserne for alle Kristiansand til Hirtshals rederier ved hjælp af ovenstående prissammenligningssystem med priser og tilgængelighed i real-tid.


Om Kristiansand

Kristiansand er opkaldt efter kong Christian IV, der grundlagde byen i det 17. århundrede under renæssancen. Kristiansand er også Norges mest solrige del. Sine smukke strande og fascinerende natur tiltrækker masser af besøgende fra resten af ​​Norge og nabolandene. Det er også en populær destination for fiskeri og jagt, selv om strenge regler skal overholdes.

Kristiansand har nogle af de mest interessante historiske museer som f.eks Vest Agder - Norges største open air museum, Kristiansand Cannon Museum med verdens næststørste pistol i det, en genskabt bronzealderen, afvikling og Setesdalsbanen - Vintage Steam Railway sammen med andre renæssancearkitektur som Christiansholm Fæstning og en 960 år gammel Oddernes Kirke.

Kristiansand er ikke kun en dejlig badeby, men et kønt syn samt med rækker af gamle træhuse og ampler af blomster overalt.


Om Hirtshals

Steder at se, mens du er i Hirtshals omfatter Nordsøen Oceanarium, et af de største akvarier i Europa med en samling af 70 forskellige arter samt det 35 meter høje Hirtshals Fyr, bygget i 1860.

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!

Alternative Ruter