Kristiansand færge

Kort

Coronavirus færge-rådgivning

Bemærk, at de givne oplysninger er korrekte efter vores bedste viden, på det tidspunkt, vi har modtaget de samme oplysninger fra færgeoperatørerne. Situationen ændrer sig hurtigt, og vi vil forsøge at holde webstedet opdateret, så snart vi modtager opdateringer fra færgeselskaberne.

Kristiansand Ruter

Tilbud

Bestil en færge til Kristiansand med AFerry. Færger til Kristiansand, i Norge, er tilgængelige fra Danmark. Du kan tage en færge til Kristiansand fra Hirtshals.

Kristiansand Færgeselskaber

Færger til og fra Kristiansand drives af Color Line og Fjord Line. Fordi 2 færgeselskaber opererer ind og ud af Kristiansand, kan sammenligning være meget nyttig for at hjælpe dig med at finde den bedste pris til det bedste tidspunkt for dig. Når du leder efter en færge til Kristiansand, vil vi altid vise en række gange, bare hvis det er billigere tidligere eller senere end den tid du vælger. Vi viser også resultater for lignende porte som Bergen, Langesund og Larvik for at hjælpe dig med at finde de bedste tider og priser, der passer til dine planer.

Kristiansand færger med Color Line og Fjord Line er kendt for deres komfort og hoje serviceniveauer, og du vil fole, at din ferie er begyndt det ojeblik du træder om bord. At rejse til Kristiansand bliver nemt og problemfrit. Start med at lave din reservation i dag, det er hurtigt og nemt.

  • Kristiansand færgehavn
  • Kristiansand færgehavn
  • Kristiansand færgehavn

Om Kristiansand

Kristiansand er næsten så langt sydpå som man kan komme i Norge. Det er Norges Sorlandet, eller Sydland. Kristiansand havn ligger ved mundingen af ​​floden Otra på Skagerrak-strædet (en arm af Nordsøen), der opdeler Norge og Danmark.

Centralt beliggende på sydkysten af Norge, tilbyder Kristiansand færgehavnen bekvemme nationale, såvel som, internationale rejser og transport - med skib, jernbane og vej. På grund af korte færgeoverfarter og hyppige afgange til nabolande, er Kristiansand havn ofte omtalt som Norges "Port til Europa".

Kristiansand er opkaldt efter kong Christian IV, der grundlagde byen i det 17. århundrede under renæssancen. Kristiansand er også Norges mest solrige del. Sine smukke strande og fascinerende natur tiltrækker masser af besøgende fra resten af ​​Norge og nabolandene. Det er også en populær destination for fiskeri og jagt, selv om strenge regler skal overholdes.

Kristiansand har nogle af de mest interessante historiske museer som f.eks Vest Agder - Norges største open air museum, Kristiansand Cannon Museum med verdens næststørste pistol i det, en genskabt bronzealderen, afvikling og Setesdalsbanen - Vintage Steam Railway sammen med andre renæssancearkitektur som Christiansholm Fæstning og en 960 år gammel Oddernes Kirke.

Kristiansand er ikke kun en dejlig badeby, men et kønt syn samt med rækker af gamle træhuse og ampler af blomster overalt.

Kristiansand faciliteter

Kristiansand havn er godt udstyret med en bred vifte af faciliteter i terminalerne. Kort- og langtids parkering er tilgængelige sammen med handicapparkeringspladser.

Kristiansand retninger

Kør af E18 fra øst og E39 fra vest eller fra nord og følg hovedvejen til byens centrum. Følg derefter skiltene til færgeterminalen.

Togstationen ligger lige udenfor færgeterminalen, lige ved siden af, i midten af byen parallelt med Vestre Strandgate Street. Omkring fem toge kører fra Kristiansand til hovedstaden Oslo hver dag.

Kristiansand - Rutekort

se kort

Havneadresser

Color Line

Fergeterminalen, 4600, Norway

Fjord Line

Vestre Strandgate 31, 4611 Kristiansand S, Norway

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!