Koufonissi færge

Kort

Coronavirus færge-rådgivning

Bemærk, at de givne oplysninger er korrekte efter vores bedste viden, på det tidspunkt, vi har modtaget de samme oplysninger fra færgeoperatørerne. Situationen ændrer sig hurtigt, og vi vil forsøge at holde webstedet opdateret, så snart vi modtager opdateringer fra færgeselskaberne.

Koufonissi Ruter

Tilbud

Bestil en færge til Koufonissi med AFerry. Du kan bruge Koufonissi til at tage færger omkring De Kykladiske oer og også til Grækenland. Indenlandske tjenester i De Kykladiske oer er tilgængelige fra Koufonissi til 9 færgehavnene:

 • Folegandros
 • Ios
 • Milos
 • Mykonos
 • Naxos
 • Paros
 • Santorini
 • Serifos
 • Sifnos

Færger væk fra De Kykladiske oer sejl fra Koufonissi til Katapola og Piraeus.

Koufonissi Færgeselskaber

Færger til og fra Koufonissi drives af Blue Star Ferries, Hellenic Seaways og Sea Jets. Fordi 3 færgeselskaber opererer ind og ud af Koufonissi, kan sammenligning være meget nyttig for at hjælpe dig med at finde den bedste pris til det bedste tidspunkt for dig. Når du leder efter en færge til Koufonissi, vil vi altid vise en række gange, bare hvis det er billigere tidligere eller senere end den tid du vælger.

Koufonissi færger med Blue Star Ferries, Hellenic Seaways og Sea Jets er kendt for deres komfort og hoje serviceniveauer, og du vil fole, at din ferie er begyndt det ojeblik du træder om bord. At rejse til Koufonissi bliver nemt og problemfrit. Start med at lave din reservation i dag, det er hurtigt og nemt.

 • Koufonissi færgehavn
 • Koufonissi færgehavn
 • Koufonissi færgehavn

Om Koufonissi

I Koufonissia havnene, bliver du forkælet med valg, hvis du ønsker at prøve vandsport. Vind-surfing, jetski og vandski er blot tre af de enorme aktiviteter du tilbydes på øen. Bortset fra det, er der altid løftet af fiskeriet, øernes vigtigste indtægtskilde. Du kan nemt fange din middag i det krystalklare Middelhav. Hvis du har lyst til at rejse hertil, i slutningen af ​​juni, tag forbi "Fisherman' s Celebration" (Fiskerens fest) nær havnen. Mange siger, dette er en unik Cycladean oplevelse!

øen Koufonissi har en masse fantastiske strande, som hver siges at være anderledes i deres egen individuelle måde, hvad enten det er Pori stranden for de eventyrlystne typer - der er perfekt til cliff jumping - eller afsondret Italiisa stranden, hvor du kan slappe af i næsten total fred. Du kan finde færger fra Koufonissi til hele Kykladerne og det græske fastland

Koufonissi retninger

I Koufonissi, er den mest almindelige transportform, for både lokale og turister, en knallert eller en scooter, på grund af vejene omkring de største byer. Der er biler, men der er ikke meget trafik på øen, og igen på grund af størrelsen af hovedøen, er det nemmere bare at rejse til fods. Der er også en bådtaxi service, der rejser mellem de to øer i Koufonissi.

Koufonissi - Rutekort

se kort

Havneadresser

Blue Star Ferries

Pros Ziro, Lefki, 72059 , Koufonisi, Greece

Blue Star Ferries

Pros Ziro, Lefki, 72059 , Koufonisi, Greece

Hellenic Seaways

, Koufonisi 843 00, Greece, Greece

Sea Jets

, Koufonisi 84300, Greece

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!