Kos færge

Kort

Coronavirus færge-rådgivning

Bemærk, at de givne oplysninger er korrekte efter vores bedste viden, på det tidspunkt, vi har modtaget de samme oplysninger fra færgeoperatørerne. Situationen ændrer sig hurtigt, og vi vil forsøge at holde webstedet opdateret, så snart vi modtager opdateringer fra færgeselskaberne.

Kos Ruter

Tilbud

Bestil en færge til Kos med AFerry. Du kan bruge Kos til at tage færger omkring De Dodekanesiske øer og også til De Kykladiske oer, Grækenland og Tyrkiet. Indenlandske tjenester i De Dodekanesiske øer er tilgængelige fra Kos til Astypalea, Leros, Lipsi, Nisyros, Patmos, Rhodes, Symi og Tilos mens færger væk fra De Dodekanesiske øer sejle til Bodrum, Piraeus og Santorini.

Kos Færgeselskaber

Færger til og fra Kos drives af Blue Star Ferries, Dodecanese Flying Dolphins og Dodekanisos Seaways. Fordi 3 færgeselskaber opererer ind og ud af Kos, kan sammenligning være meget nyttig for at hjælpe dig med at finde den bedste pris til det bedste tidspunkt for dig. Når du leder efter en færge til Kos, vil vi altid vise en række gange, bare hvis det er billigere tidligere eller senere end den tid du vælger.

Kos færger med Blue Star Ferries, Dodecanese Flying Dolphins og Dodekanisos Seaways er kendt for deres komfort og hoje serviceniveauer, og du vil fole, at din ferie er begyndt det ojeblik du træder om bord. At rejse til Kos bliver nemt og problemfrit. Start med at lave din reservation i dag, det er hurtigt og nemt.

  • Kos færgehavn
  • Kos færgehavn
  • Kos færgehavn

Om Kos

Kos er den næststørste af de Dodekanesiske øer, efter Rhodos, og siges at være fødestedet for Hippokrates. øens hovedstad, også kaldet Kos, er et populært turistmål komplet med restauranter, barer og natklubber.

Kos er en ø, som er kendt for sine smukke landsbyer og strande, og er et populært feriemål for turister fra hele verden.

Kos havn ligger i Kos by, i den nordøstlige del af øen, og er en livlig og travl havn, som tilbyder færgeforbindelser til mange af de andre Dodekanesiske øer. Herfra er der regelmæssige forbindelser til det græske fastland og andre øer i Dodekaneserne området.

Kos - Rutekort

se kort

Havneadresser

Blue Star Ferries

Akti Kountouriotou, Kos 85300, Greece

Blue Star Ferries

Akti Kountouriotou, Kos 85300, Greece

Dodekanisos Seaways

Akti Miaouli, Kos 85300, Greece

Dodecanese Flying Dolphins

Akti Kountouriotou, Kos 85300, Greece

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!