Korfu havn

Kort

Coronavirus færge-rådgivning

Bemærk, at de givne oplysninger er korrekte efter vores bedste viden, på det tidspunkt, vi har modtaget de samme oplysninger fra færgeoperatørerne. Situationen ændrer sig hurtigt, og vi vil forsøge at holde webstedet opdateret, så snart vi modtager opdateringer fra færgeselskaberne.

Korfu Ruter

Tilbud

Bestil en færge til Korfu med AFerry. Færger til Korfu, i De Ioniske oer, er tilgængelige fra Italien. Du kan tage en færge til Korfu fra Ancona, Bari, Brindisi og Venice.

Korfu Færgeselskaber

Færger til og fra Korfu drives af ANEK Superfast, European Seaways, Grimaldi Lines, Minoan Lines og Ventouris Ferries. Fordi 5 færgeselskaber opererer ind og ud af Korfu, kan sammenligning være meget nyttig for at hjælpe dig med at finde den bedste pris til det bedste tidspunkt for dig. Når du leder efter en færge til Korfu, vil vi altid vise en række gange, bare hvis det er billigere tidligere eller senere end den tid du vælger.

Færger med ANEK Superfast og andre virksomheder, der opererer til og fra Korfu er kendt for deres komfort og hoje serviceniveauer, og du vil fole, at din ferie er begyndt det ojeblik du træder om bord. At rejse til Korfu bliver nemt og problemfrit. Start med at lave din reservation i dag, det er hurtigt og nemt.

  • Korfu færgehavn
  • Korfu færgehavn
  • Korfu færgehavn

Om Korfu

Nogle af strandene i Korfu er blevet belønnet med det blå flag. Kystlinjen er omkring 217km lang, herunder kapper. Det højeste punkt er Pantokrator Mountain (4782m).

Korfu by, hovedstaden på øen, er en labyrint af middelalderlige brostensbelagte gader domineret af den 16. århundrede fæstning. Korfus gamle bydel og gamle havneområder er velforsynet med tavernaer.

Korfu, eller Kerkyra på græsk, er en græsk ø og en del af de Ioniske øer. Den ligger kun en kort afstand fra kysten i Albanien. Korfu har et varieret landskab med bølgende bakker og duftende frugtplantager og nogle af Grækenlands smukkeste strande. Korfu havn ligger på den østlige side af øen. Talrige færger afgår dagligt fra Korfu havn til Bari (Italien), Brindisi (Italien), Venedig (Italien) og Patras (Grækenland).

Korfu faciliteter

Korfu havn er udstyret med begrænsede faciliteter. Du kan finde butikker og restauranter, inden for gåafstand i den nærliggende by. Handicappede passagerer vil finde kørestolsbruger adgang til terminalen og til boarding på færgerne.

Korfu retninger

Korfu by er godt forbundet med bus med de fleste steder på øen. Lige uden for Korfu færge vil du finde en taxaholdeplads.

Korfu - Rutekort

se kort

Havneadresser

ANEK Superfast

38 El. Venizelou Street, 49 100, Corfu

Red Star Ferries

Corfu Ferry Terminal, 38 El. Venizelou Street, 49 100, Greece

Agoudimos

38 El. Venizelou Street, 49 100, Corfu

European Sealines

38 El. Venizelou Street, 49 100, Corfu

European Seaways

Corfu Ferry Terminal, 38 El. Venizelou Street, 49 100, Greece

Grimaldi Lines

38 El. Venizelou Street, 49 100, Corfu

Minoan Lines

38 El. Venizelou Street, 49 100, Corfu

Liberty Lines

Eth. Antistaseos 24, Kerkira, 49100 Corfu, Ionian Islands, Greece

Ventouris Ferries

38 El. Venizelou Street, 49 100, Corfu

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!