Kolby Kås færge

Kort

Coronavirus færge-rådgivning

Bemærk, at de givne oplysninger er korrekte efter vores bedste viden, på det tidspunkt, vi har modtaget de samme oplysninger fra færgeoperatørerne. Situationen ændrer sig hurtigt, og vi vil forsøge at holde webstedet opdateret, så snart vi modtager opdateringer fra færgeselskaberne.

Tilbud

Kolby Kås er en lille havneby, som ligger på den sydvestlige kyst af Samsø. Du kan nemt kommer hertil via hovedvejen fra de nærliggende byer og landsbyer. Med SamsøFærgen du kan bestille færger fra Kolby Kås til Kalundborg på hovedøen på Sjælland, kun 110km fra København. Alle færger fra Kolby Kås kan bookes med AFerry.dk

  • Kolby Kås færgehavn
  • Kolby Kås færgehavn
  • Kolby Kås færgehavn

Kolby Kås havne faciliteter

Faciliteterne i Kolby Kås er basale.

Om Kolby Kås

Kolby Kås havn ligger på den smukke ø Samsø i Kattegat, kun 14km fra Jyllands Peninisula i Danmark. Kolby Kås er den anden store passagerfærge havn på Samsø efter Sælvig, og er bekvemt placeret på den sydvestlige kyst med nem adgang til resten af ​​øen.

Samsø er meget populær blandt turister, især i de travle sommermåneder, når frugtplukning er en favorit, og den smukke natur kommer til livet. Besøgende kan hoppe på en af de hyppige ø busture, der standser ved færgehavnen i løbet af dagen.

Kolby Kas - Rutekort

se kort

Havneadresser

SamsoFærgen

Kolby Kås Havn, 8305 Samso, Denmark

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!