Køge færge

Kort

Coronavirus færge-rådgivning

Bemærk, at de givne oplysninger er korrekte efter vores bedste viden, på det tidspunkt, vi har modtaget de samme oplysninger fra færgeoperatørerne. Situationen ændrer sig hurtigt, og vi vil forsøge at holde webstedet opdateret, så snart vi modtager opdateringer fra færgeselskaberne.

Tilbud

Køge havn tilbyder gode forbindelser til Rønne på Bornholm med Bornholmstrafikken. Du kan bestille alle færger fra Køge med AFerry.dk

  • Køge færgehavn
  • Køge færgehavn
  • Køge færgehavn

Køge havne faciliteter

Der er bagage bokse ved Køge terminal. Du vil finde angtidsparkeringspladser foran terminalen og i området mellem Værftsvej og Køge togstation (indgang ved Værftsvej).

Komme til Køge

Der er nem adgang til København og Rødby via det hurtige danske motorvejsnet.

Køge togtation tilbyder forbindelser til hovedstaden København, og derefter videre til alle større byer i Europa. Køge havn giver en regelmæssig busforbindelse og en taxaholdeplads.

Om Køge

Køge er en gammel havn og en af ​​de bedst bevarede middelalderbyer i Roskilde Amt, Danmark og ligger syd for København på østkysten af øen Sjælland. Turistattraktioner i Køge er havnemonumentet, en høj granit obelisk med navne på søhelte Niels Juel og Ivar Huitfeldt, den gotiske St. Nicolas kirke, dedikeret til St. Nicolas, skytshelgen for sømænd, Danmarks ældste hus med en dato på det (1527) og et Bymuseum. Museet har en række lokale samlinger, som traditionelle klædedragter.

Koge - Rutekort

se kort

Havneadresser

BornholmerFærgen

Ostre Kajgade 4, 4600 Koge, Denmark , Denmark

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!