København havn

Kort

Bestil tilbud

Copenhagen Ruter

Bestil en færge til Copenhagen med AFerry. Færger til Copenhagen, i Danmark, er tilgængelige fra Norge og Sverige. Du kan tage en færge til Copenhagen fra Malmo og Oslo.

Copenhagen Færgeselskaber

Færger til og fra Copenhagen drives af DFDS og Oresundbron. Fordi 2 færgeselskaber opererer ind og ud af Copenhagen, kan sammenligning være meget nyttig for at hjælpe dig med at finde den bedste pris til det bedste tidspunkt for dig. Når du leder efter en færge til Copenhagen, vil vi altid vise en række gange, bare hvis det er billigere tidligere eller senere end den tid du vælger. Vi viser også resultater for lignende porte som Frederikshavn, Grenaa og Helsingor for at hjælpe dig med at finde de bedste tider og priser, der passer til dine planer.

Copenhagen færger med DFDS og Oresundbron er kendt for deres komfort og hoje serviceniveauer, og du vil fole, at din ferie er begyndt det ojeblik du træder om bord. At rejse til Copenhagen bliver nemt og problemfrit. Start med at lave din reservation i dag, det er hurtigt og nemt.

Seneste priser

Rute Pris Prisinfo
Oslo - Köbenhavn
(DFDS Seaways)
DKK2,349.39
  • Booked: Friday, September 27, 2019
  • Rejs: Saturday, February 8, 2020 (enkelt)
  • Personbil + 2

Tilbud

  • København færgehavn
  • København færgehavn
  • København færgehavn

Om København

København er hovedstaden i Danmark og landets største by. Dens kompakte center er fokuseret på Rådhuspladsen hvilket gør det nemt at udforske til fods eller på cykel. Københavns største indkobsområde er centreret på Europas længste gågade, Strøget, og gaderne, der omgiver den. Strøget er også et populært sted for gadekunstnere.

Steder at se, mens du er i København omfatter den charmerende Tivoli forlystelsespark, Ny Carlsberg Glyptotek kunstgalleri, Amalienborg Slot, Kongefamiliens vinterresidens bopæl er beliggende i byens centrum, og selvfølgelig Den Lille Havfrue i havnen.

Københavns havn strækker sig tolv kilometer fra nord til syd, og indeholder næsten 40 kilometer af kajer. Havneområdet fik sin nuværende form i årene 1900-1920, da Sydhavnen, blev bygget og Frihavnen udvidet.

Københavns faciliteter

Københavns havn har faciliteter som butikker, veksle kontor, cafér og restauranter. Passagerer med specielle behov kan finde handikap toiletter og god kørestol adgang til terminalen.

København retninger

Du kan finde DFDS Seaways Bustransport 20 E, som er gratis for passagerer. Bybusser nr. 26 kører hyppigt til og fra byens centrum.

Fra Syd:

Kør ned Kalvebod Brygge og Niels Juels Gade. Fortsæt lige ud til Kongens Nytorv og kør lige ud af Bredgade og derefter Grønningen. Drej til højre ved Folke Bernadottes Allé (lige før østerbro togstationen) og kør lige ud af Kalkbrænderihavnsgade, indtil du drejer til højre ad Dampfærgevej.

Fra nord:

Med bil fra nord er det let at finde vores nye terminal. Kør lige ud af Lyngbyvejen og drej til venstre ad Jagtvej. Kør så ligeud på Strandboulevarden omkring 700m og drej til venstre ad Århusgade ca. 300m. Drej til højre ad Kalkbrænderihavnsgade og kør ligeud, indtil du er nødt til at dreje til venstre ad Dampfærgevej.

Copenhagen - Rutekort

se kort

Havneadresser

DFDS

Dampfærgevej 30, 2100, Kobenhavn O, Denmark

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!