Klaipeda færge

Kort

Coronavirus færge-rådgivning

Bemærk, at de givne oplysninger er korrekte efter vores bedste viden, på det tidspunkt, vi har modtaget de samme oplysninger fra færgeoperatørerne. Situationen ændrer sig hurtigt, og vi vil forsøge at holde webstedet opdateret, så snart vi modtager opdateringer fra færgeselskaberne.

Klaipeda Ruter

Tilbud

Bestil en færge til Klaipeda med AFerry. Færger til Klaipeda, i Litauen, er tilgængelige fra Sverige og Tyskland. Du kan tage en færge til Klaipeda fra Karlshamn, Kiel og Trelleborg.

Klaipeda Færgeselskaber

Færger til og fra Klaipeda drives af DFDS og TT-Line. Fordi 2 færgeselskaber opererer ind og ud af Klaipeda, kan sammenligning være meget nyttig for at hjælpe dig med at finde den bedste pris til det bedste tidspunkt for dig. Når du leder efter en færge til Klaipeda, vil vi altid vise en række gange, bare hvis det er billigere tidligere eller senere end den tid du vælger.

Klaipeda færger med DFDS og TT-Line er kendt for deres komfort og hoje serviceniveauer, og du vil fole, at din ferie er begyndt det ojeblik du træder om bord. At rejse til Klaipeda bliver nemt og problemfrit. Start med at lave din reservation i dag, det er hurtigt og nemt.

  • Klaipeda færgehavn
  • Klaipeda færgehavn
  • Klaipeda færgehavn

Om Klaipeda

Klaipeda er den tredje største by i Litauen, og er den eneste havneby, der er blevet invaderet af forskellige kulturer som den Curonians, tyskerne og Livonians i fortiden. Dette har ført til, at Klaipeda er blevet påvirket af alle disse kulturer og udvikler sig til en fængslende, etnisk og multikulturel by.

Klaipeda er en forholdsvis lille by, og det meste af landets befolkning udgør arbejdsklasse mennesker. Der er meget få sightseeing steder i Klaipeda, men det lidt, der er vil absolut være en berigende oplevelse. Nogle af de interessante steder er St. Mary og St. Johns kirker, drama teateret bygget i 1857 og Mazvydas Sculpture Park med over 180 finurlige kunstværker, for at nævne nogle få.

Du kan finde gode tilbud og souvenirs i de gamle dele af byen og på markeder på teater torvet.

Klaipeda er placeret i Litauen ved den østlige kyst af østersøen og er det eneste færgehavn i Litauen, der har flere færgeforbindelser til Tyskland og Sverige, hver uge, fra Klaipeda havn. Den dybe vand i Klaipeda havn gør, at det er perfekt egnet til store krydstogt- og fragtskibe og Klaipeda har dermed fået havnemyndighed for at videreudvikle krydstogtsterminalen og imødekomme det stigende antal passagerer, der passerer gennem Klaipeda havn hvert år.

Klaipeda faciliteter

Klaipeda havn tilbyder en bred vifte af faciliteter i terminalen såsom restauranter og barer, souvenirbutikker, et vekselbureau, en pengeautomat, en internet-cafe og taxikørsel. Post kontor, betalingstelefoner og hoteller findes tæt på færgeterminalen.

Klaipeda - Rutekort

se kort

Havneadresser

DFDS LISCO

Central Klaipeda Terminal (CKT), Baltijos ave.40, LT-93239 Klaipeda, Lithuania

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!