Kissamos færge

Kort

Coronavirus færge-rådgivning

Bemærk, at de givne oplysninger er korrekte efter vores bedste viden, på det tidspunkt, vi har modtaget de samme oplysninger fra færgeoperatørerne. Situationen ændrer sig hurtigt, og vi vil forsøge at holde webstedet opdateret, så snart vi modtager opdateringer fra færgeselskaberne.

Tilbud

Kissamos er en smuk by, som ligger på den nordvestlige kyst af Kreta og omkring 41km vest for Chania. Byen Kissamos ligger på samme sted, hvor den antikke by Kissamos plejede at stå. Den er bygget som et amfiteater, der stiger op på den vestlige side af bugten Kissamos.

Færger fra Kissamos sejler til Gytheion, kan Kalamata, Antikythira, Kythira, Neapoli og Piræus og kan alle bookes med AFerry.dk

  • Kissamos færgehavn
  • Kissamos færgehavn
  • Kissamos færgehavn

Kissamos havne faciliteter

Faciliteter i Kissamos er temmelig grundlæggende, men den største by er få kilometer væk, hvor du kan finde mere omfattende ydelser.

Om Kissamos

Kissamos er et glimrende sted at starte din udforskning af de arkæologiske udgravninger Falasarna, Polirrinia, øerne Gramvoussa, de fantastiske kløfter i Sirikari, Rokka og Topolia, udsigts hulen St. Sophie (Agia Sofia) og Balos Lagoon.

Kissamos betragtes som indgang til Peloponnes og Italien (over Adriaterhavet). Kissamos havn forbinder Kreta til øerne Kythira, Kalamata, Gythion og Piræus.

Kissamos har forskellige typer af indkvartering at byde på, blandt andet campingpladser. Der er mange taverner og barer at vælge imellem i Kissamos. Der er også regelmæssige busser, som forbinder Kissamos og Chania.

Kissamos er omgivet af et smukt landskab med rolige strande med gyldent blødt sand blandet med småsten.

Kissamos - Rutekort

se kort

Havneadresser

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!