Kirkwall færge

Kort

Coronavirus færge-rådgivning

Bemærk, at de givne oplysninger er korrekte efter vores bedste viden, på det tidspunkt, vi har modtaget de samme oplysninger fra færgeoperatørerne. Situationen ændrer sig hurtigt, og vi vil forsøge at holde webstedet opdateret, så snart vi modtager opdateringer fra færgeselskaberne.

Tilbud

Bestil en færge til Kirkwall med AFerry. Færger til Kirkwall, i Orkneyøerne, er tilgængelige fra Shetlandsøerne og Skotland. Du kan tage en færge til Kirkwall fra Aberdeen og Lerwick.

Kirkwall Færgeselskaber

Færger til og fra Kirkwall drives af NorthLink. Når du leder efter en færge til Kirkwall, vil vi altid vise en række gange, bare hvis det er billigere tidligere eller senere end den tid du vælger.

Kirkwall færger med NorthLink er kendt for deres komfort og hoje serviceniveauer, og du vil fole, at din ferie er begyndt det ojeblik du træder om bord. At rejse til Kirkwall bliver nemt og problemfrit. Start med at lave din reservation i dag, det er hurtigt og nemt.

  • Kirkwall færgehavn
  • Kirkwall færgehavn
  • Kirkwall færgehavn

Om Kirkwall

Kirkwall havn ligger i Orkneyøerne, hvor byen Kirkwall er hovedstaden. Hvis du vil vide mere om den historiske by, besøg sine to museer, Tankerness House Museum, som indeholder elementer af lokalhistorisk interesse, og det Trådløse Museum, som beskæftiger sig med historien om radioen og optaget lyd.

En anden stor begivenhed afholdes hvert år til jul og nytår og Ba spillet er et eksempel på de traditionelle fodboldkampe mellem Uppies og Doonies.

Kirkwall havn ligger i Orkneyøerne, hvor byen Kirkwall er hovedstaden. Hvis du vil vide mere om den historiske by, besøg sine to museer, Tankerness House Museum, som indeholder elementer af lokalhistorisk interesse, og det Trådløse Museum, som beskæftiger sig med historien om radioen og optaget lyd. En anden stor begivenhed afholdes hvert år til jul og nytår og Ba spillet er et eksempel på de traditionelle fodboldkampe mellem Uppies og Doonies.

Kirkwall faciliteter

Kirkwall havnefaciliteter omfatter betalingstelefoner, varme og kolde drikke automater, elevator, handicapadgang og handicaptoilet.

Langtids parkeringspladser er til rådighed omkring 200m væk fra Kirkwall færgeterminal.

Kirkwall retninger

Kirkwall havn ligger 3-4km fra centrum af Kirkwall, når du er i Kirkwall følg skiltene mod færgehavnen.

Kirkwall Bus Station ligger nær centrum af Kirkwall. NorthLink Ferries driver en busrute mellem busstationen og Kirkwall havn.

Kirkwall - Rutekort

se kort

Havneadresser

NorthLink

The Pier,Kirkwall, KW15 1HU, Orkney Islands

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!