Kirkwall - Aberdeen færger

Kort

Bestil tilbud

  • 2 krydsninger ugentligt
    7 hr 15 min.

Kirkwall til Aberdeen færger forbinder Shetlandsøerne og Skotland med NorthLink.

Nedenfor finder du de billigste færger mellem Kirkwall og Aberdeen. Book din færge med AFerry og vi hjælper dig med at finde de billigste priser så din ferie begynder når du går om bord! Se fartplanen samt tilbud forneden og brug sogemaskinen til venste for at booke din rejse. Vælg blot passagerer og datoer, for at få en pris.

Tilbud

Kirkwall til Aberdeen - Sådan booker du

Sammenlign priserne for alle Kirkwall til Aberdeen rederier ved hjælp af ovenstående prissammenligningssystem med priser og tilgængelighed i real-tid.


Om Kirkwall

Kirkwall havn ligger i Orkneyøerne, hvor byen Kirkwall er hovedstaden. Hvis du vil vide mere om den historiske by, besøg sine to museer, Tankerness House Museum, som indeholder elementer af lokalhistorisk interesse, og det Trådløse Museum, som beskæftiger sig med historien om radioen og optaget lyd.

En anden stor begivenhed afholdes hvert år til jul og nytår og Ba spillet er et eksempel på de traditionelle fodboldkampe mellem Uppies og Doonies.


Om Aberdeen

Havnen i Aberdeen byder hvert år over 3 millioner rejsende velkommen og forbinder Storbritannien med Shetlandsøerne og Orkneyøerne.

Aberdeen er Skotlands tredje største by og ligger cirka 190 km nordøst for Edinburgh, på Dee og Don's breder. Aberdeen er også vært for Aberdeen International Youth Festival, en af Skotlands største internationale kulturbegivenheder, som hvert år trækker talentfulde unge mennesker fra hele verden til Aberdeen for at optræde.

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!