Kimolos færge

Kort

Coronavirus færge-rådgivning

Bemærk, at de givne oplysninger er korrekte efter vores bedste viden, på det tidspunkt, vi har modtaget de samme oplysninger fra færgeoperatørerne. Situationen ændrer sig hurtigt, og vi vil forsøge at holde webstedet opdateret, så snart vi modtager opdateringer fra færgeselskaberne.

Kimolos Ruter

Tilbud

Bestil en færge til Kimolos med AFerry. Du kan bruge Kimolos til at tage færger omkring De Kykladiske oer og også til Grækenland. Indenlandske tjenester i De Kykladiske oer er tilgængelige fra Kimolos til Ios, Kythnos og Santorini mens færger væk fra De Kykladiske oer sejle til Piraeus.

Kimolos Færgeselskaber

Færger til og fra Kimolos drives af Aegean Speed Lines og Zante Ferries. Fordi 2 færgeselskaber opererer ind og ud af Kimolos, kan sammenligning være meget nyttig for at hjælpe dig med at finde den bedste pris til det bedste tidspunkt for dig. Når du leder efter en færge til Kimolos, vil vi altid vise en række gange, bare hvis det er billigere tidligere eller senere end den tid du vælger.

Kimolos færger med Aegean Speed Lines og Zante Ferries er kendt for deres komfort og hoje serviceniveauer, og du vil fole, at din ferie er begyndt det ojeblik du træder om bord. At rejse til Kimolos bliver nemt og problemfrit. Start med at lave din reservation i dag, det er hurtigt og nemt.

  • Kimolos færgehavn
  • Kimolos færgehavn
  • Kimolos færgehavn

Om Kimolos

Kimolos er en rolig ferie destination med rolige barer og værtshuse, som serverer traditionel græsk mad i Chora og langs havnen. Et udvalg af pizza kaldet "Ladenia" er en Kimolos specialitet, der helt sikkert er værd at prøve.

Kimolos er en vulkansk bjerg ø med masser af hvide klipper, betagende landskaber, naturlige huler og afsondrede sandstrande. øens økonomi er afhængig af eksport af kridt og fiskeri til en vis grad.

Turismen er ikke så udviklet i Kimolos som på resten af de græske øer, og derfor er det en flugt destination for dem, der foretrækker fred og ro.

Kimolos havn ligger på den sydvestlige spids af Kykladerne i Det Ægæiske Hav. Kimolos fik sit navn fra "Kimolia" (kridt), da der kan findes utroligt meget kridt på øen. Kimolos er en mindre kendt græsk ø, end de nærliggende Milos og Rhodos øer. Kimolos har et areal på kun 37 kvadratkilometer.

Kimolos - Rutekort

se kort

Havneadresser

Aegean Speed Lines

Psathi, Kimolos, , Greece

Hellenic Seaways

Psathi, Kimolos, , Greece

Sea Jets

Psathi, Kimolos, , Greece

Zante Ferries

Psathi, Kimolos, , Greece

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!