Kiel - Gothenburg færger

Kort

Bestil tilbud

Coronavirus færge-rådgivning

Bemærk, at de givne oplysninger er korrekte efter vores bedste viden, på det tidspunkt, vi har modtaget de samme oplysninger fra færgeoperatørerne. Situationen ændrer sig hurtigt, og vi vil forsøge at holde webstedet opdateret, så snart vi modtager opdateringer fra færgeselskaberne.

  • 6 krydsninger ugentligt
    14 hr 30 min.
    Få Pris

Alternative Ruter

Kiel til Gothenburg færger forbinder Tyskland og Sverige med Stena Line. Udover at sammenligne priser og tider for Kiel til Gothenburg, viser vi også resultater for 4 andre ruter for at hjælpe dig med at komme fra Tyskland til Sverige til det bedste tidspunkt, til den bedste pris:

  • Rostock til Trelleborg
  • Sassnitz til Trelleborg
  • Travemunde til Malmo
  • Travemunde til Trelleborg

Nedenfor finder du de billigste færger mellem Kiel og Gothenburg. Book din færge med AFerry og vi hjælper dig med at finde de billigste priser så din ferie begynder når du går om bord! Se fartplanen samt tilbud forneden og brug sogemaskinen til venste for at booke din rejse. Vælg blot passagerer og datoer, for at få en pris.

Billige Kiel til Gothenburg priser

For de næste 7 dage

Baseret på bookinger, der rejser i denne uge med bil.

Tilbud

Kiel til Gothenburg - Sådan booker du

Sammenlign priserne for alle Kiel til Gothenburg rederier ved hjælp af ovenstående prissammenligningssystem med priser og tilgængelighed i real-tid.

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!