Kefalonia/Poros Færger

Kort

Bestil tilbud

Kefalonia/Poros Ruter

Bestil en færge til Kefalonia/Poros med AFerry. Færger til Kefalonia/Poros, i De Ioniske oer, er tilgængelige fra Grækenland. Du kan tage en færge til Kefalonia/Poros fra Kyllini.

Kefalonia/Poros Færgeselskaber

Færger til og fra Kefalonia/Poros drives af Kefalonian Lines og Levante Ferries. Fordi 2 færgeselskaber opererer ind og ud af Kefalonia/Poros, kan sammenligning være meget nyttig for at hjælpe dig med at finde den bedste pris til det bedste tidspunkt for dig. Når du leder efter en færge til Kefalonia/Poros, vil vi altid vise en række gange, bare hvis det er billigere tidligere eller senere end den tid du vælger.

Kefalonia/Poros færger med Kefalonian Lines og Levante Ferries er kendt for deres komfort og hoje serviceniveauer, og du vil fole, at din ferie er begyndt det ojeblik du træder om bord. At rejse til Kefalonia/Poros bliver nemt og problemfrit. Start med at lave din reservation i dag, det er hurtigt og nemt.

Tilbud

  • Kefalonia/Poros Ferries
  • Kefalonia/Poros Ferries
  • Kefalonia/Poros Ferries

Om Kefalonia / Poros

Poros er en havneby i en lille beskyttet bugt på den Ioniske o Kefalonia (eller Kephalonia) i det vestlige Grækenland, og ikke forveksles med den Saroniske o Poros. Kefalonia, hvis bjerge, pinjeskove og sandstrande karakteriserer oens landskab, betragtes som en af de smukkeste græske oer. Moderne historikere mistanke om, at Kefalonia er det ægte hjem for Ulysses i Ithica og ikke den mindre o, der bærer hendes navn i dag. Oen Kefalonia er hjemsted for filmversionen af "Captain Corelli's Mandolin" og har mange familievenlige strande, som normalt ikke er overfyldte trods oens popularitet. Selvom mange af Kefalonas bosættelser blev odelagt af et jordskælv i 1953, er der stadig flere attraktioner på oen i dag, herunder mosaikgulvene i den romerske villa i Skala, det venetianske slot Assos, huler, ruiner, gamle vinmarker og frodige bjerglandskaber, der er en magnet for den aktive rejsende.

Kefalonia/Poros - Rutekort

se kort

Havneadresser

Kefalonian Lines

Skalas 16, Poros, 280 86, Greece

Levante Ferries

Skalas 16, Poros, 280 86, Greece

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!