Kastelorizo færge

Kort

Coronavirus færge-rådgivning

Bemærk, at de givne oplysninger er korrekte efter vores bedste viden, på det tidspunkt, vi har modtaget de samme oplysninger fra færgeoperatørerne. Situationen ændrer sig hurtigt, og vi vil forsøge at holde webstedet opdateret, så snart vi modtager opdateringer fra færgeselskaberne.

Kastelorizo Ruter

 • Astypalea til Kalstelorizo / Kalstelorizo til Astypalea
  1 krydsninger ugentligt
  14 hr
 • Kalymnos til Kalstelorizo / Kalstelorizo til Kalymnos
  2 krydsninger ugentligt
  11 hr 15 min.
 • Kos til Kalstelorizo / Kalstelorizo til Kos
  2 krydsninger ugentligt
  9 hr 50 min.
 • Lipsi til Kalstelorizo / Kalstelorizo til Lipsi
  1 krydsninger ugentligt
  13 hr 10 min.
 • Nisyros til Kalstelorizo / Kalstelorizo til Nisyros
  2 krydsninger ugentligt
  8 hr 10 min.
 • Piräus til Kalstelorizo / Kalstelorizo til Piräus
  2 krydsninger ugentligt
  22 hr 5 min.
 • 2 krydsninger ugentligt
  3 hr 5 min.
 • Symi til Kalstelorizo / Kalstelorizo til Symi
  2 krydsninger ugentligt
  4 hr 55 min.
 • Tilos til Kalstelorizo / Kalstelorizo til Tilos
  2 krydsninger ugentligt
  6 hr 45 min.

Tilbud

Bestil en færge til Kastelorizo med AFerry. Indenlandske tjenester i De Dodekanesiske øer er tilgængelige fra Kastelorizo til Rhodes.

Kastelorizo Færgeselskaber

Færger til og fra Kastelorizo drives af Blue Star Ferries og Dodekanisos Seaways. Fordi 2 færgeselskaber opererer ind og ud af Kastelorizo, kan sammenligning være meget nyttig for at hjælpe dig med at finde den bedste pris til det bedste tidspunkt for dig. Når du leder efter en færge til Kastelorizo, vil vi altid vise en række gange, bare hvis det er billigere tidligere eller senere end den tid du vælger.

Kastelorizo færger med Blue Star Ferries og Dodekanisos Seaways er kendt for deres komfort og hoje serviceniveauer, og du vil fole, at din ferie er begyndt det ojeblik du træder om bord. At rejse til Kastelorizo bliver nemt og problemfrit. Start med at lave din reservation i dag, det er hurtigt og nemt.

 • Kastelorizo færgehavn
 • Kastelorizo færgehavn
 • Kastelorizo færgehavn

Om Kastelorizo

øen er berømt for sin smalle strand foran huse, der er over det rolige glitrende hav. Navnet Kastellorizo kommer fra den italienske "Kastello Rosso" eller rød borg. Det røde Slot er en af øens mest berømte seværdigheder. Navnet blev givet af Knights of Saint John på grund af den røde sten, der blev brugt ved slottets konstruktion.

Der er ingen strande på Kastelorizo som sådan kun stenede indløb perfekt til dykning og snorkling. Der er dog masser af dejlige strande på nogle af de små holme i nærheden. Du kan tage på udflugter ved at leje bådene til rådighed i havnen.

Nogle af de imponerende steder i og omkring øen, er de fantastiske Blå Huler, velbevarede sten-hugget Lycean grav og forskellige små, ​​men spændende arkæologiske museer udstiller den lokale kultur.

Kastelorizo byder på en uforglemmelig græsk ø ferieoplevelse med nogle gode steder at bo og spise sammen med den pragtfulde udsigt.

Kastelorizo​​, officielt kendt som Megisti, er den mindste af de 12 Dodekanesiske øer. Havnen på øen er let at finde i hovedbyen, "Hora". Størrelsen af øen betyder, at der ikke er nogen gadenavne, men på denne ø, er chancen for at fare vild meget lille.

Kastelorizo - Rutekort

se kort

Havneadresser

Blue Star Ferries

Kastelorizo Port, Kastelorizo 07580, Dodecanese Islands, Greece

Blue Star Ferries

Kastelorizo Port, Kastelorizo 07580, Dodecanese Islands, Greece

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!