Karlskrona færge

Kort

Bestil tilbud

Karlskrona Ruter

Bestil en færge til Karlskrona med AFerry. Færger til Karlskrona, i Sverige, er tilgængelige fra Polen. Du kan tage en færge til Karlskrona fra Gdynia.

Karlskrona Færgeselskaber

Færger til og fra Karlskrona drives af Stena Line. Når du leder efter en færge til Karlskrona, vil vi altid vise en række gange, bare hvis det er billigere tidligere eller senere end den tid du vælger. Vi viser også resultater for lignende porte som Helsinki, Nynashamn og Ystad for at hjælpe dig med at finde de bedste tider og priser, der passer til dine planer.

Karlskrona færger med Stena Line er kendt for deres komfort og hoje serviceniveauer, og du vil fole, at din ferie er begyndt det ojeblik du træder om bord. At rejse til Karlskrona bliver nemt og problemfrit. Start med at lave din reservation i dag, det er hurtigt og nemt.

Tilbud

  • Karlskrona færgehavn
  • Karlskrona færgehavn
  • Karlskrona færgehavn

Om Karlskrona

Karlskrona har mange populære attraktioner, mange i forbindelse med byens flåde arv. Nationalmuseet Navy Museum har udstillinger, som skildrer den svenske flåde gennem historien, og viser våben, uniformer og skibsværft kunsthåndværk samt en samling af 17. og 18. århundrede skibsmodeller og galionsfigurer. Karlskrona er også hjemsted for Blekinge Lans Museum (en lokalhistorisk museum), og museet Leonardo Da Vinci Ideale. Hvert år i slutningen af ​​juli/begyndelsen af ​​august finder en populær festival, ved navn The Sail, sted i havnen i Karlskrona.

Selve byen har masser af historiske seværdigheder, herunder forter og vægge af byen. De omkringliggende øer giver smuk beliggenhed, hvor du kan gå eller sejle med båd. Den centrale plads i Karlskrona er den største i Skandinavien, og byen er hjemsted for tre 17. og 18. århundredes kirker, Fredrikskyrkan, Heliga Trefaldighetskyrkan og Amiralitetskyrkan. Du kan også besøge den smukke Wämö Park, som om sommeren er vært for markeder, underholdning og meget mere.

Karlskrona er en by i det sydøstlige Sverige, og blev grundlagt i 1680, da den kongelige svenske flåde blev flyttet der. Byen Karlskrona er et UNESCOs Verdensarvsområde, og er et fremragende eksempel på en 17. århundrede flåde by. øgruppen Karlskrona består af over 90 øer, hver med deres egen unikke skønhed og karakter, omkring centrum af byen.

Karlskrona faciliteter

Karlskrona havn har en vifte af tjenester og faciliteter. Havnen tilbyder både kort-og langtids parkeringspladser med bekvemt placerede pladser til handicappede bilister.

Karlskrona retninger

Karlskrona havn ligger på den lille ø Verkö i Karlskrona. Havnen er let tilgængeligt med jernbane og ad vejen, og støder op til E22 motorvejen, der giver nem videre adgang til andre destinationer over hele landet. Tog ankommer til Karlskrona station direkte fra Malmø, Gøteborg og Stockholm.

Karlskrona - Rutekort

se kort

Havneadresser

Stena Line

Verkövägen 101, 371 65 Lyckeby, Sweden

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!