Karlshamn færge

Kort

Coronavirus færge-rådgivning

Bemærk, at de givne oplysninger er korrekte efter vores bedste viden, på det tidspunkt, vi har modtaget de samme oplysninger fra færgeoperatørerne. Situationen ændrer sig hurtigt, og vi vil forsøge at holde webstedet opdateret, så snart vi modtager opdateringer fra færgeselskaberne.

Karlshamn Ruter

Tilbud

Bestil en færge til Karlshamn med AFerry. Færger til Karlshamn, i Sverige, er tilgængelige fra Litauen. Du kan tage en færge til Karlshamn fra Klaipeda.

Karlshamn Færgeselskaber

Færger til og fra Karlshamn drives af DFDS. Når du leder efter en færge til Karlshamn, vil vi altid vise en række gange, bare hvis det er billigere tidligere eller senere end den tid du vælger.

Karlshamn færger med DFDS er kendt for deres komfort og hoje serviceniveauer, og du vil fole, at din ferie er begyndt det ojeblik du træder om bord. At rejse til Karlshamn bliver nemt og problemfrit. Start med at lave din reservation i dag, det er hurtigt og nemt.

  • Karlshamn færgehavn
  • Karlshamn færgehavn
  • Karlshamn færgehavn

Om Karlshamn

Karlshamn var oprindeligt tænkt som flådebase for Kong Karl, men det blev senere besluttet, at Karlskrona ville være et bedre valg, og dermed blev Karlshamn overladt til at passe sig selv, der gav anledning til forskellige brancher i byen, såsom fremstilling af alkoholholdige drikkevarer, punsch, tobak og snus.

Historie og arkitektur i Karlshamn er velbevaret og et besøg i den gamle punsch fabrik, sølv smedjen, galleriet, printerens værkstedet, hvor mange kortspil er blevet trykt siden 1800-tallet og købmandsgårde tager dig tilbage i tiden.

Nogle af de andre interessante seværdigheder at besøge, er Naval Museum i byens centrum, Karl Gustavs kirke og Sveriges fineste antikke handelshus beliggende i Skottsbergska haven. Karlshams gamle havn ligger ved floden Mieån og er også et besøg værd.

Karlshamn er en smuk lille kystby og er opkaldt efter den svenske konge Karl X Gustav og betyder Karls havn på svensk. Du kan bestille færger fra Karlshamn i Sverige til Klaipeda.

Karlshamn faciliteter

Karlshamn havn har en terminalbygning, der giver gode faciliteter såsom et cafeteria og billetkontor sammen med en ventende lounge og told gate. Der er også et shuttle service fra Karlshamn færgeterminal til skibet. Der er også parkeringspladser tilgængelig ved terminalen.

Karlshamn retninger

Med bil: Kør mod Karlshamn Vest (Västra), Karlshamn's havn (hamnar). Dejl til højre i den første rundkørsel og fortsæt 1,2 km. Drej til venstre (til Södra Stillerydsvägen), fortsæt 1,2 km. Færgeterminalen er foran dig. Passenger check-in er på anden etage.

Taxaer: Du kan tage en taxa fra Karlshamn station til havnen. Du skal blot ringe efter en taxa ved hjælp af fri telefon i stationsbygningen.

Karlshamn - Rutekort

se kort

Havneadresser

DFDS LISCO

Södra Stillerydsvägen, 116SE-37431 Karlshamn, Sweden

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!