Karlovassi færge

Kort

Coronavirus færge-rådgivning

Bemærk, at de givne oplysninger er korrekte efter vores bedste viden, på det tidspunkt, vi har modtaget de samme oplysninger fra færgeoperatørerne. Situationen ændrer sig hurtigt, og vi vil forsøge at holde webstedet opdateret, så snart vi modtager opdateringer fra færgeselskaberne.

Karlovassi Ruter

Tilbud

Bestil en færge til Karlovassi med AFerry. Du kan bruge Karlovassi til at tage færger omkring Nordost-ægæiske Oer og også til De Kykladiske oer og Grækenland. Indenlandske tjenester i Nordost-ægæiske Oer er tilgængelige fra Karlovassi til Chios og Evdilos mens færger væk fra Nordost-ægæiske Oer sejle til Mykonos og Piraeus.

Karlovassi Færgeselskaber

Færger til og fra Karlovassi drives af Hellenic Seaways. Når du leder efter en færge til Karlovassi, vil vi altid vise en række gange, bare hvis det er billigere tidligere eller senere end den tid du vælger.

Karlovassi færger med Hellenic Seaways er kendt for deres komfort og hoje serviceniveauer, og du vil fole, at din ferie er begyndt det ojeblik du træder om bord. At rejse til Karlovassi bliver nemt og problemfrit. Start med at lave din reservation i dag, det er hurtigt og nemt.

  • Karlovassi færgehavn
  • Karlovassi færgehavn
  • Karlovassi færgehavn

Om Karlovassi

Karlovassi er en blomstrende by med mange smukke neoklassiske bygninger og resterne af de store gamle stenhuse fabrikker. Byen er også hjemsted for Universitet af det Ægæiske Hav. Bortset fra den historiske og arkitektoniske charme, har Karlovassi en smuk sand- og rullesten strand med taverner og liggestole langs bugten.

Karlovassi har en rig historie af kultur og handel på grund af den blomstrende tobak og garveri produktion i byen fra begyndelsen af ​​1900.

Karlovassi - Rutekort

se kort

Havneadresser

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!