Kapellskar - Paldiski færger

Kort

Bestil tilbud

Coronavirus færge-rådgivning

Bemærk, at de givne oplysninger er korrekte efter vores bedste viden, på det tidspunkt, vi har modtaget de samme oplysninger fra færgeoperatørerne. Situationen ændrer sig hurtigt, og vi vil forsøge at holde webstedet opdateret, så snart vi modtager opdateringer fra færgeselskaberne.

  • 4 krydsninger ugentligt
    9 hr
    Få Pris

Alternative Ruter

Kapellskar til Paldiski færger forbinder Sverige og Estonien med DFDS. Udover at sammenligne priser og tider for Kapellskar til Paldiski, viser vi også resultater for Stockholm til Tallinn for at hjælpe dig med at komme fra Sverige til Estonien til det bedste tidspunkt, til den bedste pris.

Nedenfor finder du de billigste afgange mellem Kapellskar og Paldiski. Book færge med AFerry.dk og vi hjælper dig med at finde de billigste billetter, så din ferie begynder når du går om bord.

Billige Kapellskar til Paldiski priser

For de næste 7 dage

Baseret på bookinger, der rejser i denne uge med bil.

Tilbud

Sådan booker du

Sammenligning priser på ruter fra Kapellskar til Paldiski ved hjælp af ovenstående prissammenligningssystem. Alternativt kan du booke en Kapellskar - Paldiski overfart ved hjælp af vores "book på rute" system. Vælg en rute, angiv øvrige rejseoplysninger, klik på "Søgning" og book en Kapellskar - Paldiski færgeoverfart online med AFerry.dk i dag.

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!