Kapellskar færge

Kort

Bestil tilbud

Coronavirus færge-rådgivning

Bemærk, at de givne oplysninger er korrekte efter vores bedste viden, på det tidspunkt, vi har modtaget de samme oplysninger fra færgeoperatørerne. Situationen ændrer sig hurtigt, og vi vil forsøge at holde webstedet opdateret, så snart vi modtager opdateringer fra færgeselskaberne.

Kapellskar Ruter

Bestil en færge til Kapellskar med AFerry. Færger til Kapellskar, i Sverige, er tilgængelige fra Åland, Estonien og Finland. Du kan tage en færge til Kapellskar fra Mariehamn, Naantali og Paldiski.

Kapellskar Færgeselskaber

Færger til og fra Kapellskar drives af DFDS, Finnlines og Viking Line. Fordi 3 færgeselskaber opererer ind og ud af Kapellskar, kan sammenligning være meget nyttig for at hjælpe dig med at finde den bedste pris til det bedste tidspunkt for dig. Når du leder efter en færge til Kapellskar, vil vi altid vise en række gange, bare hvis det er billigere tidligere eller senere end den tid du vælger. Vi viser også resultater for lignende porte som Langnas og Stockholm for at hjælpe dig med at finde de bedste tider og priser, der passer til dine planer.

Kapellskar færger med DFDS, Finnlines og Viking Line er kendt for deres komfort og hoje serviceniveauer, og du vil fole, at din ferie er begyndt det ojeblik du træder om bord. At rejse til Kapellskar bliver nemt og problemfrit. Start med at lave din reservation i dag, det er hurtigt og nemt.

Tilbud

  • Kapellskar færgehavn
  • Kapellskar færgehavn
  • Kapellskar færgehavn

Om Kapellskar

Over 1,5 millioner passagerer passerer gennem Kapellskar havn hvert år, på grund af sine gode vejforbindelser og nærhed til Åland og videre til Finland.

Kapellskar faciliteter

Kapellskar havn har 4 kajer. Serviceydelser til Åland sejler fra Kaj 2 og tjenester til Finland sejler fra Kaj 3 og 4

Kapellskar havn har begrænsede faciliteter i passagerterminalen, men de få basale faciliteter til rådighed er en nærbutik, en café, offentlige telefoner og handicappede faciliteter, som er åbne for færge ankommende og afrejsende.

Kapellskar retninger

Med bil
Fra Stockholm, tag E18 til Norrtälje, og følg derefter skiltene til Kapellskar færgehavn.

Der er gratis parkering tilgængelig, udenfor terminalen.

Med bus
Der er forskellige busforbindelser fra Stockholm til Kapellskar, som normalt kører fra Stockholm city terminalen. Afstanden er 96km, og rejsetiden er ca 1 time og 15 minutter.

Kapellskar - Rutekort

se kort

Havneadresser

DFDS LISCO

Kapellskärs hamn, SE- 76 015 Gräddö, Sweden

Viking Line

Kapellskär E18, Norrtälje, 760 15 GRÄDDÖ, Sweden

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!