Kangaroo Island/Penneshaw Færger

Kort

Coronavirus færge-rådgivning

Bemærk, at de givne oplysninger er korrekte efter vores bedste viden, på det tidspunkt, vi har modtaget de samme oplysninger fra færgeoperatørerne. Situationen ændrer sig hurtigt, og vi vil forsøge at holde webstedet opdateret, så snart vi modtager opdateringer fra færgeselskaberne.

Tilbud

Bestil en færge til Kangaroo Island/Penneshaw med AFerry. Indenlandske tjenester i Australien er tilgængelige fra Kangaroo Island/Penneshaw til Cape Jervis.

Kangaroo Island/Penneshaw Færgeselskaber

Færger til og fra Kangaroo Island/Penneshaw drives af Sealink. Når du leder efter en færge til Kangaroo Island/Penneshaw, vil vi altid vise en række gange, bare hvis det er billigere tidligere eller senere end den tid du vælger.

Kangaroo Island/Penneshaw færger med Sealink er kendt for deres komfort og hoje serviceniveauer, og du vil fole, at din ferie er begyndt det ojeblik du træder om bord. At rejse til Kangaroo Island/Penneshaw bliver nemt og problemfrit. Start med at lave din reservation i dag, det er hurtigt og nemt.

  • Kangaroo Island/Penneshaw Ferries
  • Kangaroo Island/Penneshaw Ferries
  • Kangaroo Island/Penneshaw Ferries

Om Kangaroo Island

Kangaroo Island er den tredjestorste o Australien, efter Tasmanien og Melville Island. Det er placeret ved indgangen til Golf St Vincent og dens nærmeste punkt til fastlandet er 8,4 miles fra Cape Jervis. Kangaroo Island er beliggende uden for fastlandet South Australia, sydvest for Adelaide. Du kan tage en aferry til Kangaroo Island fra Cape Jervis, South Australia. Kangaroo Island er en uberort vildmark, og mere end en tredjedel af oen er beskyttet med naturreservater. Hjem til solover, koalaer, pelikaner, pingviner og et stort udvalg af andre fuglearter, oens kænguruer og wallabies langt over den menneskelige befolkning på omkring 4600. KI, som lokalbefolkningen kalder det, er en meget stor o, og du vil måske have at tilbringe en dag eller to udforske de utrolige landskaber og slående (i virkeligheden bemærkelsesværdige) klippeformationer, mens proveudtagning nogle af de store lokale mad og vin, som Australiens tredjestorste o har at byde på.

Kangaroo Island/Penneshaw - Rutekort

se kort

Havneadresser

Sealink

Penneshaw SA, Kangaroo Island, Australia

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!