Færger til Kanaløerne

Kort

Coronavirus færge-rådgivning

Bemærk, at de givne oplysninger er korrekte efter vores bedste viden, på det tidspunkt, vi har modtaget de samme oplysninger fra færgeoperatørerne. Situationen ændrer sig hurtigt, og vi vil forsøge at holde webstedet opdateret, så snart vi modtager opdateringer fra færgeselskaberne.

Færgeruter til Kanaloerne

Tilbud

Du kan på denne side nemt og hurtigt booke din færgeoverfart til Guernsey og Jersey. Med AFerry.dk vil du altid få et godt tilbud! Se f.eks. fartplaner og de seneste tilbud forneden.

Seneste priser

Rute Pris Prisinfo
St Malo - S. helier
(Condor Ferries)
DKK2,195
  • Booked: Thursday, September 10, 2020
  • Rejs: Saturday, November 14, 2020 - Saturday, November 14, 2020
  • Personbil + 3
Poole - S. helier
(Condor Ferries)
DKK3,095
  • Booked: Monday, September 14, 2020
  • Rejs: Monday, September 28, 2020 - Friday, October 2, 2020
  • Personbil + 2

Kanaløerne

Kanaløerne omfatter de større hovedøer Jersey, Guernsey, Alderney, Sark og Herm, de ​​mindre øer Jethou, Brecqhou og Lihou samt nogle små, ubeboede øer. Øerne Jersey og Guernsey er populære blandt turister hele året rundt, der med deres milde klima og særlige kultur, tilbyder de besøgende masser at se og lave. I Jersey kan f.eks. du tage en tur rundt i hovedstaden St. Helier, hvor en blanding af ​​high street butikker, små ​​uafhængige butikker og ingen moms, gør denne by et shopping paradis.

Tag bilen med på ferie

AFerry.dk tilbyder dig at tage din bil med på alle de store færger, så du nemmere kan komme rundt og opleve endnu mere på din rejse. Du tilvælger blot dit køretøj, når du booker din billet. Bil, autocamper eller motorcykel; hvad end der passer bedst til dig og dine behov!

Sådan booker du

Book din billet ved hjælp af vores søgemaskine til venstre. Vælg en rute og angiv øvrige rejseoplysninger såsom antal passagerer, rejsedatoer, køretøj og evt. indkvartering for at få din pris.

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!