Kalymnos - Patmos færger

Kort

Bestil tilbud

  • 1 krydsninger dagligt
    1 hr 40 min.
  • 3 krydsninger ugentligt
    2 hr

Kalymnos til Patmos er en indenrigsrute i De Dodekanesiske øer, med Blue Star Ferries.

Nedenfor finder du de billigste færger mellem Kalymnos og Patmos. Book din færge med AFerry og vi hjælper dig med at finde de billigste priser så din ferie begynder når du går om bord! Se fartplanen samt tilbud forneden og brug sogemaskinen til venste for at booke din rejse. Vælg blot passagerer og datoer, for at få en pris.

Tilbud

Kalymnos til Patmos - Sådan booker du

Sammenlign priserne for alle Kalymnos til Patmos rederier ved hjælp af ovenstående prissammenligningssystem med priser og tilgængelighed i real-tid.


Om Kalymnos

Kalymnos er en græsk ø i det Dodekaneserne øhav, og er kendt for sine verdensklasse svampe-dykkere, og det bjergrige terræn, hvilket gør det til et populært hot-spot for klatrere. øens hovedstad er Pothia, som har mange attraktioner og faciliteter, herunder det populære Arkæologi og Folk Museum og Nautical Museum, som krøniker Kalymnos' historie om svampe dykning.

Der er masser at se og gøre på Kalymnos. Tilgængelige aktiviteter omfatter klatring, windsurfing, sejlsport, dykning og mountainbike. øen har en interessant historie, den blev først beboet i det 11. århundrede f.Kr., og spor fra disse gamle indbyggere kan findes over hele øen.


Om Patmos

I kirken tradition, blev St. John fængslet på øen Patmos, og det var angiveligt fra Patmos, at han skrev sin berømte (og ganske trippy) Åbenbaring St John. Dette var en af de mest kontroversielle bøger, der dukkede op i Bibelen, og det var flere århundreder, for den blev anerkendt som værende inspireret af alle de forskellige kirker.

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!