Kalamata færge

Kort

Bestil tilbud

Kalamata, hovedstaden i Messinia i det sydlige Grækenland, er bygget på foden ​​Taygetos og nær Messinia bugten. Navnet Kalamata er formentlig afledt af det græske ord kala ommata hvilket betyder, smukke øjne. Færger fra Kalamata sejler til Kythira og kan bookes online med AFerry.dk

Tilbud

  • Kalamata færgehavn
  • Kalamata færgehavn
  • Kalamata færgehavn

Kalamata havne faciliterer

Kalamata havn tilbyder en lang række faciliteter.

Komme til Kalamata

Du kan køre til Kalamata af GR-7, E55, E65 fra vest og GR-82, som løber gennem Kalamata og ind i Taygetus.

Busser og toge kører til Kalamata fra andre græske byer på fastlandet.

Om Kalamata

Kalamata, hovedstaden i Messinia, i det sydlige Grækenland, er bygget på foden Taygetos og nær Messinia bugten. Navnet, Kalamata, kommer formentlig af det græske kala ommata hvilket betyder, smukke øjne.

En lille byzantinsk kirke på nordsiden af byen er afsat til den jomfruelige af Kalomata. Kalamata har et historisk centrum med smukke neoklassiske huse. Et13. århundrede slot bygget af Geoffrey Villehardouin dominerer byen.

Kalamata har et interessant arkæologisk museum, som ligger på Benaki Mansion, og et Folklore Museum, med levn fra uafhængighedskrigen i 1821 og et fint kunst museum. Kalamata har også teatre og teater grupper, der udfører stykker i løbet af sommeren i amfiteater på slottet.

Havnefronten er linjer med restauranter, hvor du kan smage det lækre lokale køkken. Langs Messenian Golfen, hvor Kalamata ligger, vil du finde nogle af de smukkeste strande i Grækenland.

Kalamata - Rutekort

se kort

Havneadresser

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!