Kagoshima Færger

Kort

Coronavirus færge-rådgivning

Bemærk, at de givne oplysninger er korrekte efter vores bedste viden, på det tidspunkt, vi har modtaget de samme oplysninger fra færgeoperatørerne. Situationen ændrer sig hurtigt, og vi vil forsøge at holde webstedet opdateret, så snart vi modtager opdateringer fra færgeselskaberne.

Kagoshima Ruter

Tilbud

Bestil en færge til Kagoshima med AFerry. Indenlandske tjenester i Japan er tilgængelige fra Kagoshima til Naha, Naze og Yakushima.

Kagoshima Færgeselskaber

Færger til og fra Kagoshima drives af Marix Line og Tane Yaku Jetfoil. Fordi 2 færgeselskaber opererer ind og ud af Kagoshima, kan sammenligning være meget nyttig for at hjælpe dig med at finde den bedste pris til det bedste tidspunkt for dig. Når du leder efter en færge til Kagoshima, vil vi altid vise en række gange, bare hvis det er billigere tidligere eller senere end den tid du vælger.

Kagoshima færger med Marix Line og Tane Yaku Jetfoil er kendt for deres komfort og hoje serviceniveauer, og du vil fole, at din ferie er begyndt det ojeblik du træder om bord. At rejse til Kagoshima bliver nemt og problemfrit. Start med at lave din reservation i dag, det er hurtigt og nemt.

  • Kagoshima Ferries
  • Kagoshima Ferries
  • Kagoshima Ferries

Om Kagoshima

Kagoshima er hovedstaden i Kagoshima Prefecture på oen Kyushu i Japan. Den er beromt for sin aktive stratovolcano, Sakurajima. Den nuværende befolkning er mere end 605.000 mennesker. Byen har store shoppingområder og indkobscentre, mange restauranter og et moderne akvarium er installeret med udsigt til vulkanen.

Byen Kagoshima blev officielt grundlagt 1. april 1889 og ligger på den sydvestlige tip af oen Kyushu i Japan. Kagoshima er hovedstaden i Kagoshima Prefecture og er den storste by i præfekturet med en vis marginal. Kagoshima by sidder ved kysten med en dejlig bugt placering og er ofte henvist til som "Napoli i den ostlige verden" med et varmt klima og symbolsk stratovolcano, Mt. Sakurajima. Kagoshima har en blomstrende havn med færgeoverfarter til Ibusuki, Kametoku, Motobu, Naha, Naze, Nishinoomote, Osaka, Wadomari, Yakushima og Yoron.

Kagoshima - Rutekort

se kort

Havneadresser

A Line Ferry

Jonancho 45-1, Kagoshimashi, Kagoshima, 892-0835, Japan

Marix Line

892-0835 Jyonan cho 45-1, Kagoshima shi, Kagoshima ken, Japan

Tane Yaku Jetfoil

Ibusuki - Minato 4-1274-15, Minato, Ibusuki, 891-0405, Japan

Tane Yaku Jetfoil

Ibusuki - Minato 4-1274-15, Minato, Ibusuki, 891-0405, Japan

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!