Jersey - Guernsey færger

Kort

Coronavirus færge-rådgivning

Bemærk, at de givne oplysninger er korrekte efter vores bedste viden, på det tidspunkt, vi har modtaget de samme oplysninger fra færgeoperatørerne. Situationen ændrer sig hurtigt, og vi vil forsøge at holde webstedet opdateret, så snart vi modtager opdateringer fra færgeselskaberne.

  • 4 krydsninger ugentligt
    59 min.
    Få Pris

Tilbud

Jersey til Guernsey - Sådan booker du

Sammenlign priserne for alle Jersey til Guernsey rederier ved hjælp af ovenstående prissammenligningssystem med priser og tilgængelighed i real-tid.


Om Jersey

Ligesom de andre Kanaløer, er Jersey langt tættere til Normandiet - Frankrig, end det er til England. Kanaløerne er officielt britisk, i mange henseender, men har deres egen suverænitet.

Jersey kombinerer smukke landskaber og en rig kulturarv med en bred vifte af turistattraktioner. Som et resultat heraf, har øen været et yndet turistmål, og har hovedsageligt besøgende, der kommer fra Frankrig og Storbritannien.

Strandene på Jersey tager højde for alle typer fra St. Brelade s Bay med sin 'turistet' appel til Anne Port, Beauport, og Petit Port tilbyder en mere afsondret og rolig beliggenhed. Jersey er nogle gange det varmeste sted i Storbritannien og tilbyder meget for feriegæst i det rige blanding af indfødte, ikke britiske og franske culture. Moms ikke findes i Jersey, så shopping i Jersey er toldfri.


Om Guernsey

Klimaet i Guernsey består af milde vintre og kølige solrige somre. De varmeste måneder er normalt august og september med en gennemsnitlig temperatur på 20 ° C.

øen er ideel for sportsentusiaster og naturelskere, med en bred vifte af aktiviteter såsom surfing, windsurfing, scuba-dykning, cykling, ridning og meget, meget mere.

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!