Jersey færge

Kort

Coronavirus færge-rådgivning

Bemærk, at de givne oplysninger er korrekte efter vores bedste viden, på det tidspunkt, vi har modtaget de samme oplysninger fra færgeoperatørerne. Situationen ændrer sig hurtigt, og vi vil forsøge at holde webstedet opdateret, så snart vi modtager opdateringer fra færgeselskaberne.

Jersey Ruter

Tilbud

Bestil en færge til Jersey med AFerry. Du kan bruge Jersey til at tage færger omkring Kanaloerne og også til England og Frankri. Indenlandske tjenester i Kanaloerne er tilgængelige fra Jersey til Guernsey og Sark mens færger væk fra Kanaloerne sejle til Carteret, Granville, Poole, Portsmouth og St Malo.

Jersey Færgeselskaber

Færger til og fra Jersey drives af Condor Ferries og Manche Iles Express. Fordi 2 færgeselskaber opererer ind og ud af Jersey, kan sammenligning være meget nyttig for at hjælpe dig med at finde den bedste pris til det bedste tidspunkt for dig. Når du leder efter en færge til Jersey, vil vi altid vise en række gange, bare hvis det er billigere tidligere eller senere end den tid du vælger. Vi viser også resultater for lignende porte som Jersey/Gorey for at hjælpe dig med at finde de bedste tider og priser, der passer til dine planer.

Jersey færger med Condor Ferries og Manche Iles Express er kendt for deres komfort og hoje serviceniveauer, og du vil fole, at din ferie er begyndt det ojeblik du træder om bord. At rejse til Jersey bliver nemt og problemfrit. Start med at lave din reservation i dag, det er hurtigt og nemt.

  • Jersey færgehavn
  • Jersey færgehavn
  • Jersey færgehavn

Om Jersey

Ligesom de andre Kanaløer, er Jersey langt tættere til Normandiet - Frankrig, end det er til England. Kanaløerne er officielt britisk, i mange henseender, men har deres egen suverænitet.

Jersey kombinerer smukke landskaber og en rig kulturarv med en bred vifte af turistattraktioner. Som et resultat heraf, har øen været et yndet turistmål, og har hovedsageligt besøgende, der kommer fra Frankrig og Storbritannien.

Strandene på Jersey tager højde for alle typer fra St. Brelade s Bay med sin 'turistet' appel til Anne Port, Beauport, og Petit Port tilbyder en mere afsondret og rolig beliggenhed. Jersey er nogle gange det varmeste sted i Storbritannien og tilbyder meget for feriegæst i det rige blanding af indfødte, ikke britiske og franske culture. Moms ikke findes i Jersey, så shopping i Jersey er toldfri.

Færger fra Jersey, en af Kanaløerne, sejler til Guernsey, også en del af Kanaløerne og St. Malo i Frankrig.

Jersey faciliteter

Terminalen er åben fra 06.00 til 22.30. Faciliteterne omfatter et cafeteria, en bar, gave shop, handicaptoilet og baby puslerum. Der er en offentlig parkeringsplads foran Elizabeth Havn terminalen, som koster £50p i time. Maksimum ophold er 5 dage.

Jersey retninger

Med bil

Condor Ferries lægger til i Jersey havnen i St. Helier. Når du er kommet til Route De La Liberation rundkørslen tager man anden udkørsel ad La Route Du Port Elizabeth. Følg herefter skiltene til havnen.

Med bus

Bus nummer 19 kører mandag - lørdag kun fra Elizabeth Terminal og tager 10 minutter på den centrale bus station - Liberation Station. Billetter kan købes på bussen.

Liberation Station ligger lige bag Jersey Tourism, Liberation Place, The Esplanade, St Helier.

Jersey - Rutekort

se kort

Havneadresser

Condor Ferries

The Elizabeth Terminal, St Helier, Channel Islands

Manche Iles Express

Gorey Pier, JE3 6AH, Jersey, Channel Islands

Manche Iles Express

Gorey Pier, JE3 6AH, Jersey, Channel Islands

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!